Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sose volt barátom, pedig 19 éves vagyok, mi lehet a gond?
Szia. :) Szóval először is több dolog is közrejátszhat a dologban...
Lehet csak annyi a probléma, hogy rossz korosztályban keresel párt attól függ mennyire vagy ilyen téren komoly.
A mai srácok még 20-on éves korukban élik ki magukat igazán egy komoly céltudatos lány az inkább megrémíti őket mert vele foglalkozni és törődni kell.
Az is lehet hogy magában az ismeretségi körödben nincs olyan srác akinek te úgy bejönnél szóval hajrá az ismerkedés sosem árt ;)
Vagy esetleg az is lehet, hogy nagyon elérhetetlennek tűnsz és inkább úgy vannak vele jó az ha barátok vagytok.
Most így egyelőre ennyi, remélem tudtam segíteni :)
Ha még eszembe jut valami esetleg akkor írok. :)
Hogy mi lehet a gond? Megmondom én neked, semmi. Ha 19 éves vagy, az azt jelenti, hogy még középiskolás vagy/idén érettségiztél. A középsulis kapcsolatok kb. 10%-ából lesz utána valami komolyabb... Szóval ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, bőven nem vagy elkésve, majdcsak találsz magadnak valakit a főiskolán/egyetemen, aki még valószínűleg értelmes is lesz. :)
De nyilvánvalóan lehet, hogy van valami probléma, amiről mi nem tudunk és ezért nem "közeledik" hozzád senki, de feltételezzük, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!