Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanácsolni tudtok ezügyben?
A végét nem igazán értem a leírásodnak, de megpróbálok segíteni.
Az osztálytárssal való járás kényes téma, de nem tabu szerintem. Ami inkább összekuszálja a helyzetet, az az előző “kapcsolatod” és emiatt a többiek. Mivel beleírtad a szövegedbe, gondolom fontos lehetett neked, hiába nem volt semmi. Azzal a lánnyal, aki most tetszik mi a helyzet? Viszonzott az érzés szerinted? Ha igen, és komoly érzéseid vannak lehet érdemes megpróbálnotok. Nem kell, hogy számítson az osztály véleménye. De, ha úgy érzed, hogy többet veszítenél- hagyd. Még több évig együtt kell lennetek, egy osztályban és felesleges drámák lennének. Amúgy két lánynak milyen kapcsolata? Mert, ha barátnők, akkor hagynám az egészet a francba. Az “exeddel” neked milyen a viszonyod? Csak mert írtad, hogy az új lány aki bejön, rá emlékeztet. Nem őt akarod valahogy pótolni? Mert ha igen, akkor az nagy szemétség lenne az “új” lány felé. Összességében azt tudom mondani, hogy ha az egész érzés erősödik benned, akkor lépj csak, de nagyon beszéljétek át az egészet. Ti ketten, és ha esetleges egy baráti körben vagytok mind, akkor együtt is- hogy a lehető legkevesebb sértődés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!