Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet gyomoridegem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet gyomoridegem?

Figyelt kérdés
A történet nagyon röviden annyi hogy volt 1 barátom akinél mindig gyomor idegen volt ha találkoztunk meg úgy alapjáraton mikor eggyutt voltunk, pedig egy nagyon kedves gyerek, és semmi baj nem volt de még is szakítottam vele mert egyszerűen nem bírtam ezt az ideget. Most rajottem hogy van egy srác aki rohadtul bejon, én is neki, hétfőn akar találkozni de már gyomor idegen van, reggel is iszonyat hányingerrel keltem.. Ez mitől lehet? 16/L
2020. jan. 17. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Alien.

Ha megmozdul valami akkor ki jön belöled.

2020. jan. 17. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Kicsivel több gyakorlattal megszokottabbá válik a helyzet és kevésbé fogsz szorongani. Próbáld csökkenteni a randi "tétjét" - csak ismerkedni mész, de nem élet-halál-kérdése, hogy összejössz-e vele vagy sem.

(Viszont ha valakivel jártok egy ideje és mégis ideg vagy tőle, akkor ez inkább annak jele, hogy - indokkal vagy anélkül - nem bízol meg benne...)

2020. jan. 17. 19:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2020. jan. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!