Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet gyomoridegem?
Figyelt kérdés
A történet nagyon röviden annyi hogy volt 1 barátom akinél mindig gyomor idegen volt ha találkoztunk meg úgy alapjáraton mikor eggyutt voltunk, pedig egy nagyon kedves gyerek, és semmi baj nem volt de még is szakítottam vele mert egyszerűen nem bírtam ezt az ideget. Most rajottem hogy van egy srác aki rohadtul bejon, én is neki, hétfőn akar találkozni de már gyomor idegen van, reggel is iszonyat hányingerrel keltem.. Ez mitől lehet? 16/L2020. jan. 17. 10:36
1/13 anonim válasza:
Csak félsz es izgulsz is egyben. Latszik még csak gyerek vagy. Ezért szakítani valakivel b+...
2/13 A kérdező kommentje:
Ez nem teljesen így volt hogy csak ezért, de köszönöm a rendkívül értelmes válaszod.
2020. jan. 17. 10:43
3/13 anonim válasza:
azert mert aggódsz, izgulsz.
Sajnos én is ilyen vagyok.. egyből gyomoridegem lesz ha izgulok
4/13 A kérdező kommentje:
És nem lehet ezt valahogy csillapítani? Nem annyira vészes csak akkor is rossz..
2020. jan. 17. 10:49
5/13 anonim válasza:
Nem normális érzés ha valaki mellett aki párod folyamatos ideget érzel,ez a test jelzése hogy nem illetek össze.
Az màs hogy randi elött vagy tali elött izgulsz, de ha társaságában is végig ott gáz van.
6/13 A kérdező kommentje:
Amikor vele vagyok akkor nincs gáz... Csak mikor nélküle és ez nem a hiány ez tuti.
2020. jan. 17. 10:54
7/13 anonim válasza:
AZT ÍRTAD, AKKOR VAN GÁZ HA VELE VAGY!
NE játsz az érzéseivel, fiatal vagy, ráérsz még.
8/13 A kérdező kommentje:
Az két különböző gyerek. a másodikkal nincs semmi baj de nyugodtan szedjétek le a fejem.
2020. jan. 17. 13:04
10/13 anonim válasza:
Nem való még neked ez, egyszerűen még nem értél bele ebbe (nem érdekel a korod) Tanulj szépen, legyél barátnőiddel, családdal, ez ügyben meg adj magadnak 2-3 vagy akár több évet. Teljesen felesleges egyik kapcsolatból átbukdácsolni a másikba és megbántani meg kidobni a fiúkat miközben saját magaddal nem vagy még igazán tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!