Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek?! Miért van az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márkó 16 kérdése:

Mit tegyek?! Miért van az hogy elhanyagol a barátnőm? Féléve ismerjük egymást, egy edző terembe ismerkedtem meg vele amikor a sújt a lábára ejtette én segítettem neki

Figyelt kérdés

Miért van az hogy elhanyagol a barátnőm? Féléve ismerjük egymást, egy edző terembe ismerkedtem meg vele amikor a sújt a lábára ejtette én segítettem neki. És akkor határoztuk el hogy össze jövünk mert nagyon boldogok voltunk egymás társaságába. Amint mondtam féléve ismerjük egymást és mielőtt hanyagolni kezdett előtte nagyon elvoltunk. Elválaszthatatlanok voltunk, nyaltuk faltuk egymást, mindig fogtuk egymás kezét, felemeltem, és imadtuk egymást. De 2020. 01. 03ota valami nagyon megváltozott. Amikor találkozunk akkor odébb áll, amikor mondom hogy szeretlek és megakarok csókolni de elhuz magától, és egyszerűen megutált es már nem érezteti azt velem hogy fontos lennék neki barátait is megkerdeztem de ők sem tudnak semmit.. Nem olyan a kapcsolatunk mint régen.

Itt voltam neki jóban rosszban bármikor számíthatott rám és ezt kaptam! Mit tegyek vagy mi ennek az oka? 😥

2020. jan. 14. 19:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A vacsira mondta hogy ne
2020. jan. 15. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!