Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek?! Miért van az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márkó 16 kérdése:

Mit tegyek?! Miért van az hogy elhanyagol a barátnőm? Féléve ismerjük egymást, egy edző terembe ismerkedtem meg vele amikor a sújt a lábára ejtette én segítettem neki

Figyelt kérdés

Miért van az hogy elhanyagol a barátnőm? Féléve ismerjük egymást, egy edző terembe ismerkedtem meg vele amikor a sújt a lábára ejtette én segítettem neki. És akkor határoztuk el hogy össze jövünk mert nagyon boldogok voltunk egymás társaságába. Amint mondtam féléve ismerjük egymást és mielőtt hanyagolni kezdett előtte nagyon elvoltunk. Elválaszthatatlanok voltunk, nyaltuk faltuk egymást, mindig fogtuk egymás kezét, felemeltem, és imadtuk egymást. De 2020. 01. 03ota valami nagyon megváltozott. Amikor találkozunk akkor odébb áll, amikor mondom hogy szeretlek és megakarok csókolni de elhuz magától, és egyszerűen megutált es már nem érezteti azt velem hogy fontos lennék neki barátait is megkerdeztem de ők sem tudnak semmit.. Nem olyan a kapcsolatunk mint régen.

Itt voltam neki jóban rosszban bármikor számíthatott rám és ezt kaptam! Mit tegyek vagy mi ennek az oka? 😥

2020. jan. 14. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kuhúnyt a láng. A leírásodból kiderül, hogy nektek kimaradt nem volt ilyen ”ismerkedős” korszakotok, találkoztatok, és szinte már rögtön össze is jöttetek. Ez elég gyorsnak tűnik, szóval valószínűleg csak egy fellángolásról van szó. Sajnálom, ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Viszont ha ez vigasztal, te nem rontottál el semmit.
2020. jan. 14. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy történt valami újévkor..?

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, csak egy ismerősömmel is hasonlóan dolog történt nemrég.

Ha szeretnéd, akkor kibeszélheted magadból mi van benned most.

2020. jan. 14. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Megmondom hol a hiba. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció! Ha az nem működik, a kapcsolat sem fog. Meg kéne beszélnetek ahelyett, hogy idegenek tippelését várod.
2020. jan. 14. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt, vagy kiszemelt egy másikat...
2020. jan. 14. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle. Most nem azért de itt senki sem fogja megírni azt ami valójában van, max tippel egyet, és vagy az lesz vagy nem. Csak is a barátnőd tudhatja, hogy mi történt.

18l

2020. jan. 14. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy beleszeretett valaki másba. Ilyenkor jellemző az, hogy elhúzódik, "utál", kerüli a kontaktust. Ne legyen igazam :(
2020. jan. 14. 19:54
 7/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen az legyen az első hogy leülsz vele négyszemközt beszélgetni és megkérdezed tőle hogy mi ez az egész szituáció, miért bánik így veled stb. Amíg nem beszélsz vele lehet filózni meg esélytlatolgatni de csak akkor jutsz egyről a kettőre ha fogod magad és beszélsz vele.
2020. jan. 14. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk lehet igazad van 😑🤪..

Lehet az a baj hogy másba szeretett vagy lehet hogy már csak egyszerűen ennyi volt az egész 😑.

Én ha hiszitek ha nem én már terveztem vele egy esti vacsit ma megmondtam neki és azt mondta hogy megne merjem..

És elment és nem szól hozzám 🙃

2020. jan. 15. 16:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha történt volna volna újévkor valami akkor elmondta volna..
2020. jan. 15. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Most az esti vacsira mondta hogy ne, vagy ezt elmondtad és erre? Nem igazán értem amit utoljára írtál.😅
2020. jan. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!