Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszz ebből még valami?
Figyelt kérdés
Hát van egy fiu és tetszik a barátnőmnek és en azt mondtam neki hogy hogy lehet bele ennyire szerelmes es végül mostmár nekem is bejön.És elég jóba lettünk a fiuval nm annyira hogy mennyi sokat beszélunk de az iskolába meg igy insta sztorikután es a barátnőim azt mondják hogy en meg ő még öszzejöhetünk? de én nm vagyok benne biztos es szerintetek ??2020. jan. 9. 00:49
2/5 anonim válasza:
Az SSZ kèt s beubol all nem ket z bol te
3/5 anonim válasza:
2: lesz (egy s és egy z, vagyis szimpla sz)
4/5 anonim válasza:
3, szerintem a kettes általánosságban értette
Az a barátnőd, akinek először tetszett a srác, mit szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!