Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetem neki az alábbi jelekből?
Figyelt kérdés
Igazából suliban mögöttem ül ha hátradőlök elkezdi piszkálni az alkaromat a körmével, simogatja, firkálja tollal, esetleg a hátamat is. Pár hete a nyakamra rajzolt egy szivecskét és a neve kezdőbetűjét. Szoktunk néha szemezni általában rámmosolyog ha rossz kedvem van megkérdezi mi a baj, ha zenét hallgatok fülessel az egyik fülemből kiveszi és bele hallgat. Beszélni nem nagyon szoktunk sem személyesen sem interneten, valahogy nem találjuk meg a közös hangot. Vagy csak nem akarja.
Bármi tanács?
Ui. Bocsánat az összeszedetlenségért, helyesírási hibákért.
2020. jan. 6. 22:58
11/11 anonim válasza:
Szerintem oda van erted es titokban rolad almodozik. Mikor fiatal voltam en is ezt csinalfam. Nyilvan ha rakerdeztek plane ha az kerdezett ra akiert oda voltam tagadtam ahogy csak lehetett
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!