Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszhetem neki az alábbi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetem neki az alábbi jelekből?

Figyelt kérdés

Igazából suliban mögöttem ül ha hátradőlök elkezdi piszkálni az alkaromat a körmével, simogatja, firkálja tollal, esetleg a hátamat is. Pár hete a nyakamra rajzolt egy szivecskét és a neve kezdőbetűjét. Szoktunk néha szemezni általában rámmosolyog ha rossz kedvem van megkérdezi mi a baj, ha zenét hallgatok fülessel az egyik fülemből kiveszi és bele hallgat. Beszélni nem nagyon szoktunk sem személyesen sem interneten, valahogy nem találjuk meg a közös hangot. Vagy csak nem akarja.

Bármi tanács?

Ui. Bocsánat az összeszedetlenségért, helyesírási hibákért.

2020. jan. 6. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Kizárt
2020. jan. 6. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. 🤔 Elég érdekes egy társas kapcsolat ez. Talán a lány is zárkózottabb típus, meg te sem vagy az a nagy hangú egyén és így találjátok meg a közös hangot. De ha esetleg ráírnál vagy beszélnél vele, kicsit jobban képbe kerülnél, hogy ő mit szeretne tőled. Szerintem ha nem hetekig-hónapokig tart így a dolog, akkor aranyos meg vicces is lehet, de utána azért le kéne tisztázni szerintem. 😇
2020. jan. 7. 01:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!

#2 akkor nemsoká beszélek vele, nincs abból semmi ugye.

2020. jan. 7. 05:48
 4/11 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, szerintem simán megpróbálhatod, esetleg az elején óvatosan, puhatolózva. 😇
2020. jan. 7. 16:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából semmit nem csináltam, ma már ha sétáltunk a folyosón átkarolta a vállamat. Nem mertem visszakarolni:/ :D
2020. jan. 7. 17:58
 6/11 anonim válasza:
78%
Ne rontsd el, mert örökre elveszítheted
2020. jan. 7. 19:07
 7/11 anonim válasza:
86%
Szerintem abszolutE bejössz neki.
2020. jan. 8. 12:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy csak "unatkozik"
2020. jan. 12. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta mert szégyenlős, pedig igazából eléggé bejössz neki, nem hiába foglalkozik veled.
2020. jan. 13. 01:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Hozzátette " más fiút is ölelgethetek ha ez téged zavar"
2020. jan. 13. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!