Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Tehát van egy fiú akivel tinderen ismerkedtem meg. Nagyon rendes aranyos és már rengetegszer beszéltünk videochatten. Elég messze lakunk egymástól de 3 hónap beszélgetés után eljönn hozzám. Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lejön hozzám egy fiú. És ha kérdezik nem akarom elmondani hogy tinderen ismerkedtünk meg ugyse tudják hogy mi az én meg nem akarok magyarázkodni. Segítenétek ebben?

17/L

2020. jan. 4. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyit nem tudsz elintézni, akkor szerintem hagyd a fiúkat még.
2020. jan. 4. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Tinder..vicc.
2020. jan. 4. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont így

Megismertél egy fiút Facebookon (már ha mindkettőtöknek van) és talalkoznatok X időpontban

2020. jan. 4. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Én nem mondanám el.
2020. jan. 4. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
"Három hónapja megismerkedtem egy fiúval a neten, rengeteget videochateltünk és eljutottunk arra a szintre, hogy most már élőben is szeretnénk látni egymást, úgyhogy lejön hozzám."
2020. jan. 4. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

1-esnek teljes mértékben igaza van.

Mond azt, hogy jönni fog hozzád egy fiú, azt h hol ismerkedtetek meg azt nem muszáj elmondanod, találd ki, hogy pl az utcán, vagy a kondietremben, vagy ahova jársz, koncerten, egy buliban stb...

Egyébként nem rosszból mondom, de za internetes ismerkedés utáni találkák sosem jó ha nálad vagy a pasinál vanank vmi kávézóban kéne először talizni..

2020. jan. 4. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell elmondani, de ha már elmondod, akkor nondd azt, hogy egyik nyaraláson, taborban, kirandulason ismerted meg őt és lejonne meglatogatni teged.... ennyi, hahosszutavu szerelem lesz stb. es nem szeretnel nekik kamuzni, akkor mondd el nyugodtan hogy tinderen ismertetek meg igazabol stb.

Es ne parazz, sok sikert!

17\l

2020. jan. 5. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
S abban a probléma, hogy a Tinderen ismerted meg? Ismertem meg én kedves, aranyos lányokat a chat.hu-n, anotalkon, Tinderen és akár itt is. Nincs abban semmi szégyelnivaló. Szerintem bárhol lehet ismerkedni azzal a kitéttel, hogy ha személyes találkozóra kerül sor, azelőtt feltétlenül beszéljetek videochaten is.
2020. jan. 5. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, másnález hogy megy, de amikor én 17 voltam és megismerkedtem valakivel, akkor csak annyit mondtam anyáéknak, hogy xy-nak hívják, és elhívott egy kávéra, vele mennék el délután pár órára. Bár én nem interneten ismertem meg azokat a fiúkat, akikkel eljártam randizni, de sosem erőltették, hogy meséljek el mindent, amit tudok róla. Persze lehet, hogy a szüleid aggódnak érted, akkor nem nagyon tudsz mit tenni, csak elmondani, hogy mennyi idős, mióta beszélgettek, hova mennétek, meg persze biztosíthatod őket, hogy telefonon bármikor elérhetnek, illetve hogy hova készültök menni.
2020. jan. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!