Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek?
Tehát van egy fiú akivel tinderen ismerkedtem meg. Nagyon rendes aranyos és már rengetegszer beszéltünk videochatten. Elég messze lakunk egymástól de 3 hónap beszélgetés után eljönn hozzám. Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lejön hozzám egy fiú. És ha kérdezik nem akarom elmondani hogy tinderen ismerkedtünk meg ugyse tudják hogy mi az én meg nem akarok magyarázkodni. Segítenétek ebben?
17/L
Szerintem pont így
Megismertél egy fiút Facebookon (már ha mindkettőtöknek van) és talalkoznatok X időpontban
1-esnek teljes mértékben igaza van.
Mond azt, hogy jönni fog hozzád egy fiú, azt h hol ismerkedtetek meg azt nem muszáj elmondanod, találd ki, hogy pl az utcán, vagy a kondietremben, vagy ahova jársz, koncerten, egy buliban stb...
Egyébként nem rosszból mondom, de za internetes ismerkedés utáni találkák sosem jó ha nálad vagy a pasinál vanank vmi kávézóban kéne először talizni..
Nem kell elmondani, de ha már elmondod, akkor nondd azt, hogy egyik nyaraláson, taborban, kirandulason ismerted meg őt és lejonne meglatogatni teged.... ennyi, hahosszutavu szerelem lesz stb. es nem szeretnel nekik kamuzni, akkor mondd el nyugodtan hogy tinderen ismertetek meg igazabol stb.
Es ne parazz, sok sikert!
17\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!