Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mással is volt így? Valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt így? Valaki valami tanács?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Nem volt még kapcsolatom.(Tudom a mai világban ez elég fura de így alakult.)Egyszerűen nem tudom hogy miért nem jönnek össze a dolgok.Volt olyan srác aki pl a sokadik megbeszélt randira sem jött el.Volt aki csak hitegetett.Most voltam egy másik fiúval randin ő legalább eljött.De egyszerűen azt mondanám az egészre hogy kínos volt nem volt téma nagyon.Mindkettőnknek szokatlan volt a helyzet.Sok a közös dolog bennünk.Pedig telefonon több órát eltudtunk beszélgetni.Nem érzem hogy szerelmes lennék.Bár nem tudom hogy kifog e alakulni.Külsőre közepesnek mondanám.És így próbálom bebeszélni magamnak hogy szimpatikus ,jól nézki.De ez lehet hogy azért mert eddig nem jöttek össze a dolgok és görcsösen ragaszkodok ehez a fiúhoz hogyvégre legyen valaki.Rettegek hogy nem jön másik stb.Volt valakivel ilyen?Tanács?(A rossz indulatú emberekre nem vagyok kíváncsi köszönöm.)😊
2020. jan. 1. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van velem is.:/ ha gondolod írj :)
2020. jan. 1. 23:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt hasonló

Igazából volt egy fiú

Azt hiszem belé én nagyon szerelmes voltam de ő ezt az egészet inkább csak egy játéknak fogta fel

Tehát nem igazán alakult jól (ez egy nagyon nagyon hosszú történet rengeteg szenvedéssel és így visszagondolva szánalommal)

Nagy nehezen békén hagytuk egymást

Egyébként akkor jöttem rá hogy hiába vagyok belé szerelmes rossz hatással vagyunk egymásra

Szóval befejeztük ezt a huzavonát

Utána sokáig azt éreztem hogy nála jobban senkit se fogok szeretni és emiatt bárkivel bárhova elmentem soha nem éreztem magam igazán jól

Volt akivel elmentem randizni nos az a randi inkább cringe volt és kínos mint örömteli, volt olyan is aki velem párhuzamosan akart még csomó lányt, és volt még egy pár aki mind a sikertelen projektek közé került az életembe

És arra is rájöttem hogy ez nem csak az ő hibájuk

Valamiért én soha nem akartam igazán és mindig találtam valami kis apró dolgot amire tudom fogni és ignoráltam mindenkit

Még most is

Nem tudatosan de tudat alatt egy idő után leépítem az életemben ezeket a fiúkat

Az a helyzet hogy így belegondolva engem nagyon nehéz szerelembe ejteni mert egy végtelenül tudatos és következetes ember vagyok aki nagyon érzelmi alapon működik

És csak akkor tudok bárkivel bármit is megtenni vagy éppen nem tenni ha én szeretem az illetőt

Nos végülis nem hasonlít annyira a sztorink csak annyiban hogy sikertelen a szerelmi életünk lol

17/l

2020. jan. 1. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!