Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon tetszik tanács? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe nagyon de nagyon szerelmes lettem. Annyira más ez mert ez nem az a tipikus szerelem hanem más.. Szoval ő sok lánnyal jóba van sulin kívül is meg minden. Sokszor felvidít és direkt csinálja tehát látom rajta mikor társaságban vagyunk hogy emgem néz meg mikor beszél úgymond csak nekem mondja félrehív és hülyülünk..stb ma kiderült hogy a barátnőimre nem számíthatok elkezdtem sírni és ő megvígasztalt. Egésznap hülyültünk és ahogy belenézek a a szemébe olyan szép hogy leírhatatlan ez az érzés..🥺 Nem merem neki elmondani hogy tetszik nekem mert félek hogy kinevet vagy ilyesmi... valami tanácsot kérhetnék??! Nagyon el vagyok keseredve mert szükségem lenne rá mivel nem anyuval lakom tesóm meg nincs tehát..

2019. nov. 19. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Te mit tanácsolnál, egy fiúnak, aki a te helyzetedben lenne,és ugyanezt írná le?
2019. nov. 19. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom..
2019. nov. 23. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Update: elmondtam neki. Elhitette velem hogy szeret. Ezt csinálta 2 hétig és utána le büdöskur**ott és otthagyott.
2019. dec. 28. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!