Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném közelebbről megismer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném közelebbről megismerni, de nem tudom, hogy kezdjek el vele tartósan társalogni. Valami tippet tudnátok adni?

Figyelt kérdés

Na szóval, a csajra már egy ideje rá szoktam írni Facebookon, hogy mi újság van vele, hogy telt a napja, de nem bírom sokáig fent tartani a beszélgetést, hamar félbeszakad.

De viszont, ha elkezdek vele valamilyen témában írogatni, akkor el szokott tartani legalább fél óráig az, amiről témázunk.

Nekem ez az első eset, hogy szerelmes vagyok, így nem tudom, hogy kell közelebb kerülni egy lányhoz. Szeretnék tippeket, tanácsokat kérni azoktól, akik éreztek már hasonlót, vagy pedig jobban benne vannak ebben a témában.

2019. okt. 20. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Tisztázd hogy mit akarsz tőlle, nem tudom mit vársz attól hogy irogatsz neki.

Ha elutasit akkor ez az egész időpocsékolás és nagyobbat is koppansz mert bele éled magad.

2019. okt. 20. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el őt egy randira, ha beszélget veled hosszabb időket akkor biztosan tetszel neki.
2019. okt. 20. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 - es, írásban sokkal jobban tudok kommunikálni, mint személyesen, más szemébe nem nagyon szeretek belenézni.
2019. okt. 20. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 Nah ebbe ne legyél olyan biztos :D
2019. okt. 20. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Mostanság sikerült leküzdenem a szóbeli beszélgetéstől való "félelmem", a csajjal is többet beszélek a valóságban. Ráadásul ha ott vagyok a közelében, néha inkább velem kezdeményez beszélgetést, mint mondjuk a barátaival (akikkel tud is miről társalogni).

Jövőre középsuliba egy helyre megyünk, s úgy gondolja, hogy mehetnénk együtt suliba (vonattal).

2019. nov. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!