Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezni szeretnék az lenne a hogy én 16 éves vagyok és hogy gáz lenne az vagy szégyen higy egy 14 éves lesz a lány és hogy azzal jövök össze?
Nincs benne semmi kvietni való.
Sok boldogságot!
*kivetni való
Bocsi, csak a másnap... :D
Szerintem gáz lenne és szégyen.
Alapból nem lenne az, csak két èv van köztetek (esetleg picit több vagy annyi se, attól függ ki mikor született). Gáz és szégyen attól lesz, hogy ez felmerült benned és most itt kérdezősködsz erről. Ha szereted nem érdekelne mit mondanak mások, most ha mi azt mondjuk, hogy ciki lenne akkor hagyod is??
De alapból miért lenne az?? 2 év van köztetek, nem 10 év, pedig most az is nagy divat, hogy 10-20 évvel idősebb pasi. Akkor miért is lenne az?? Korban passzoltok, ha jól kijöttök, szeretitek egymást akkor nincs semmi probléma. Most hogy egy tucat idegen mit mond ne érdekeljen már. Ha a kezét kérnéd meg idővel arra is engedélyünket kérnéd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!