Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök neki? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe már lassan egy éve szerelmes vagyok. Ő tipikusan az, aki semmi érzelmet nem mutat ki. Aki azt hiszi minden érzelem ciki. Mindenki azt mondja hogy bejövök neki, csak nem mutatja ki. Egyszer nem rég azt mondta valakinek hogy tetszik neki egy lány. Rákérdeztem hogy ki az, egy kis ideig nem válaszolt, talán lefagyott majd azt mondta hogy már nem. Néha csak úgy néz, de mikor én is ránézek egyből elfordul.

Mégis úgy érzem hülyeség lenne elmondanom neki mit érzek, úgy érzem hogy kiröhögne és szétkürtölné. Mit tegyek?

2019. dec. 30. 00:33
 1/1 anonim válasza:
66%
Szövetkezz a fiú legjobb haverjával, hogy derítse ki neked, VAGY mond el az osztály legpletykásabb emberének, hogy ez a fiú tetszik neked és ha elterjed a hír akkor láthatod a fiú reakcióját... és ha nem sikerül még akkor is van egy megoldás!... beszélj vele!🤗
2019. dec. 30. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!