Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a gyógymód a reménytelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gyógymód a reménytelen szerelemre?

Figyelt kérdés

A következő kis levezetésben részletezni fogom a kérdésem feltevésének a motivációját, ami egy kissé hosszú lesz. Ha nem szeretnék elolvasni, akkor megértem, viszont hálás lennék, ha ennek ellenére is válaszolnál a feltett kérdésemre, amire a történettől függetlenül is lehet objektiv választ adni.

21 éves vagyok bár még sosem volt barátnőm. Ezt nem a külsőmnek köszönhetem, hanem leginkább a torzult személyiségemnek és a személyiség zavaraimnak. Mondanom sem kell, hogy emiatt nagyon sok lány elutasitott és sosem kezeltek engem úgymond egyenrangúként magukkal. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az eddigi életem során még sosem volt semmilyen sikerélményem a lányok terén. A hosszú éves depressziónak és sikertelenségnek köszönhetően elég zárkózott lettem, ami nem csak a külvilágban felvett magatartási formáimra vonatkozott, hanem a közösségi médiában való létemre is. Ezalatt csak azt értem, hogy semmilyen tartalmat nem osztottam meg ezt követően, többek közt képet sem magamról. Kizárólagosan önközpontúvá váltam és nem törődtem a lelkem vágyaival, amik abban manifesztálódtak, hogy barátokat szerezzek vagy esetlegesen barátnőt. Elkezdtem a jövőmet tervezni és csak annak élni, hogy nagyon jó egzisztenciát teremtsek magamnak és egy jó életem legyen. Hála Istennek, ennek köszönhetően sikerült bejutnom egy egyetemre, ahol jól teljesitek, emellett lemondtam arról is, hogy legyenek barátaim, illetve barátnőm, csak is önmagamnak éltem bizonyos értelemben. Viszont ekkor egy olyan profánnak tűnő dolog következett be az életemben, amit mostanáig sem értek. Az Instagramon rá akadtam egy számomra nagyon szép lányra, aki elég népszerű is. Valami megszólalt bennem és bár teljesem reménytelennek éreztem a helyzetet, ez a hang azt mondta, hogy "a remény hal meg utoljára..". Tehát rá is irtam, megirtam neki, hogy konkrétan mit szeretnék.(ismerkedni) Mind ezt tettem képek és tartalmak nélkül egy olyan profilról, amit alig követnek és hát nyilvánvalóan nem is vártam választ sem. Ekkor egy olyan dolog történt, amit csak a romantikus dráma filmekben láttam. Visszairt és nyitott volt felém és elfogadta az ismerkedési szándékaimat. Ez egy olyan alak számára, mint én többet érte szinte mindennél. Úgy vártam az üzeneteit, mint a kisgyerekek a Karácsonyi ajándékokat és hát lassan meg is szerettem. Viszont eljött az a pont a beszélgetésünkben, ahol ő már kizárólagosan passzivitást mutatott felém, majd ebből fakadóan konkrétan le is irta, hogy ő ezt az egészet be szeretné fejezni. Ezt gombóccal a torkomban és könnyes szemekkel elfogadtam és elköszöntünk egymástól.

Én még mindig szeretem, viszont tudom, hogy ez egyoldalú. Ezért sem tehetem meg azt, hogy Ő rá erőltetem magam, ami szerintem amúgy sem lenne helyes és erkölcsös. Szóval emiatt szeretném a segitsegeteket kérni és megkérdezni, hogy mi lehet erre a gyötrelemre a gyógymód, amit ez okozott a lelkemnek? ..

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. dec. 26. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Ismerkedj másokkal, légy nyitott a világra és ne legyen csőlátásod.

Foglald el magad, sportolj, stb...

Illetve az idő rá a megoldás.

Hidd el, lesz olyan lány, aki majd veled akar lenni, de ehhez türelem kell.

Lehet sok rosszat tapasztaltál, de ez nem jelenti azt, hogy mindig így van.

Boldog karácsonyt! :)

2019. dec. 26. 01:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Legbelül tudom, hogy az idő a megoldás, de az a legrosszabb, hogy ez a legfájdalmasabb megoldás is egyben ..

Kellemes ünnepeket!

2019. dec. 26. 01:49
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos nincs rá jobb megoldás, el kell engedned.

Ez a legjobb amit tehetsz.

2019. dec. 26. 02:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Én azzal kezdeném, hogy barátokat szerzek. Mondjuk olyan emberekkel ismerkedem meg, akikkel azonos az érdeklődési köröm, tegyük fel ha sportolsz valamit akkor ott, vagy az egyetemen, akikkel közös tantárgyakat vettél fel több témád is akadhat például, ha bevonod a tanulmányokról szóló, beszélgetés kezdeményező témákat. Ha már vannak barátaid, vagy már kedves ismerőseid, akkor már lesz, akitől személyesen is kérhetsz tanácsot, vagy akár egy ilyen kedves ismerőssel is kialakulhat egy kapcsolat. Próbálj meg ne ilyen hamar kötődni emberekhez, sokkal jobban fogsz járni. Viszont azt jól tetted, hogy írtál a lánynak, légy nyitott.

Nagyon kedves tőled, hogy gondolsz arra, hogy kellemetlenségeket okoznál a lánynak, de ezzel itt zárd le magadban ezt. Ne gondold túl. Ne gyötörd magad egy ilyen miatt. 21 vagy, fiatal, a világban pedig biztos, hogy ott van a te neked szánt párod, csak légy türelmes :)

Kellemes Ünnepeket! 😊

2019. dec. 26. 02:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Köszönöm a válaszodat, nagyon jól esett. :)

Egyetértek veled, ugyanakkor sajnos ezek olyan dolgok, amik mindig is távol álltak tőlem. Lehet, hogy ez panaszkodásnak tűnik a részemről, de az tény, hogy ezek megcselekvéséhez, majdnem, hogy identitást kell váltanom.

Mindenesetre törekedni fogok arra, hogy ezt az egészet le tudjam zárni magamban és alkalmazni tudjam a tanácsaidat, de attól félek, hogy ezt a lányt már sosem fogom elfelejteni ..

2019. dec. 26. 04:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Viszont kívánok kellemes ünnepeket! :)
2019. dec. 26. 04:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kerdező,ezek az insta libak nem csak veled csinálják ezt,szorakoznak aztan mokor beleélted magad,akkor eltaposnak!Valami szepfiú kicsinálta öket,es kicsinyesen a szereny pasikba rúgnak bele!Ennyi

Ne foglalkozz vele,ne sírj utána egy könnyet sem erdemel a csaj!!Csak jót akarok

2019. dec. 26. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem először is, ne a szerelmet keresd, hanem a társaságot! :) Lehet, hogy úgy fogod megtalálni később azt, akire majd úgy tudsz nézni, hogy közben észre sem veszed, csak egyszer arra figyelsz fel, hogy igen, ő az. Lehet igazából először csak egy lelkitársra, egy beszélgetőpartnerre van szükséged, akinek ki tudod önteni a szíved, hogy aztán tovább tudj állni.

Az írásodból látszik, hogy nagyon értelmes vagy, csak talán egy kicsit pesszimista. Ha ezt sikerül elhagynod és nyitnod az új dolgok felé, szerintem te magad is jobban fogod érezni magad. :)

2019. dec. 26. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!