Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is túlértékelik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NG18 kérdése:

Szerintetek is túlértékelik a szerelmet?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 00:22
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Ki mikor milyen körülmények között? Szerintem nem. Igen is fontos, társas lények vagyunk. Ha nem lennék szerelmes évekig... hosszú távon, valószínűleg elég magányosanak érezném magam.
2019. dec. 22. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2019. dec. 22. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
A szerelem a legszebb dolog
2019. dec. 22. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Igen.
2019. dec. 22. 03:36
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Sokkal fontosabb hogy mennyire illünk össze mennyire hasonlítunk felel meg a másik igényeimnek.

Míg a szerelem csak egy érzés amelyben nincs logika és csak ideiglenes alapozni nem lehet önmagában rendkivül fontos hogy passzoljunk a másikkal,abból lesznek a válások hogyha rózsaszín köd alapján döntenek, már nem érzi ugyanazt és megint kell neki az érzés szinte függöje vagy a köd ellillant és látja hoppá egy ember akivel semmi közös sincs,se hobbi,se életmód,se jövökép,semmi csak a hormonok mondták

Én ilyen hibát nem követek el

2019. dec. 22. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
De amúgy miért kell lepontozni? :D Ez az én meglátásom, ha nem tetszik, akkor tovább lehet görgetni. Ugyanannyit ér az én véleményem, mint a többi válaszolóé. Igenis túl van értékelve a szerelem, mert ezek csak állati ösztönök, amik egy bizonyos idő után elmúlnak. Ahogy az előttem lévő válaszoló is írta, ez leginkább csak zsákutca, nem lehet rá alapozni, de végülis egészségére mindenkinek.
2019. dec. 22. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
A szerelem csak a gyáváknak és a gyengéknek való. Ez a véleményem.
2019. dec. 22. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon alulértékelik.

Bár inkább nem tisztelik a saját kapcsolatukat.

Azok akik kapcsolatban vannak és hazudnak,csalnak és átverik a másikat.

Egy kapcsolat nem ezt jelenti.

2019. dec. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!