Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki1229 kérdése:
Mit tegyek, ha hianyzik a baratom?
Figyelt kérdés
Tobb, mint 3 eve ismerjuk egymast, de fel eve talalkozgatunk. O Szegeden lakik, en pedig Salgotarjanban. A munkaja miatt, en pedig a suli miatt nem surun tudunk talalkozni, mikor talalkozunk, akkor is max. 3 napot csak. Most ugy volt hogy egyutt toltjuk a szilvesztert is (9 napig lettunk volna egyutt), de megsem tud jonni, mert elkoltozik otthonrol (nem jon ki jol a szuleivel, de ezt nem reszleteznem), kicsit haragszok ra, hogy pont most jutott eszebe hogy elkoltozzon, nem jutott volna eszebe par honappal ezelott, vagy legalabb januarban elkoltozni, pont most, mikor egyutt lehettunk volna viszonylag sokat. Masfelol viszont megertem ot, hogy nem jut jonni, mert most masra kell kolteni a penzet, sot orulok is neki, hogy elkoltozik. De kitudja mikor latjuk egymast legkozelebb :( miota megtudtam hogy nem jon, azota minden nap sirok (nem jellemzo ram). Mit tegyek hogy jobban legyek?2019. dec. 21. 17:59
1/3 A kérdező kommentje:
3 nap mulva lesz 1 honapja hogy nem lattuk egymast
2019. dec. 21. 18:00
2/3 anonim válasza:
Nem látok bele ebbe a helyzetbe annyira, de azt nem lehet megoldani, hogy te menj el hozzá?
3/3 A kérdező kommentje:
Hat eleg fiatal vagyok, szoval nem engednek el a szuleim
2019. dec. 22. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!