Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nektek tetszene egy ilyen fiu?

Figyelt kérdés

szoval magamat fogom bemutatni, egy picit atlagfeletti a magassagom (178 cm) 16 eves vagyok es 64 kg. Nagyon sok lanynak tetszem, de aki nekem tetszik annak en sosem. Pontosabban kell egy fura izles hozzam. Eleg babaarcom van, nagyszaju gyerek vagyok az iskolaban es a kornyeken is eleg nepszeru. Nem tul gazdag a csaladom de nagyon meno ruhakban jarok. Intelligensnek tartom magam, vagyis nagyon sok ember hatarokkal butabb nalam, persze vannak okosabbak is. Lanyokkal jol kijovok altalaban nagyon szeretnek. Nagyon tudok egy lanyt szeretni ami meg is tortent haromnegyed eve platoi szerelmem volt amibol nem lett semmi de mai napig szeretem. Husegesnek is erzem magam. Sokat adok a kulsomre. Vannak brutalis hangulatingadozasaim es szinte minden embertol megkapom azt hogy nagyon fura vagyok, ezt elismerem, egyszer ilyen maskor olyan, mintha tobb szemelyiseggel rendelkeznek.

Sokszor meg kinevetnek hogy nekem a 'nagymeno' gyereknek meg sosem volt baratnom, sot meg nem is csokoloztam pedig sokat jarok bulikba. Ennyi jutott hirtelen eszembe, mit gondoltok rolam?

2019. dec. 21. 15:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Elképesztően beképzelt és egoista vagy, nekem nem tetszene egy ilyen fiú. 19/L
2019. dec. 21. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyképű, felszínes lúzer vagy, aki csak menő akar lenni (ha az lennél, nem szorulnál rá, hogy egy ilyen oldalon bizonygasd vadidegeneknek).

Szóval nem, és azt sem csodálom, hogy nem kellesz az értelmes lányoknak kapcsolatra. Vegyél vissza az arcodból, akkor lehet esélyed.

Amúgy nem Daninak hívnak véletlenül?

2019. dec. 21. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Nehogy már bedőljetek Neki. xD Csak provokálni akar mindenkit.
2019. dec. 21. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Többiekkel értek egyet! Nekem a szerény, kedves, aranyos vicces fiúk jönnek be. Külsőre pedig átlagos, vagy inkább kicsit vékonyabb testalkatú, 170 centi körül.(mondjuk ez mindegy)

16/l

2019. dec. 21. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
Nekem bejönne🤷‍♀️16/l
2019. dec. 21. 20:25
 6/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Meg egy kerdes, melyik reszerol vettetek le azt hogy egoista? Egyebkent nem Dani vagyok.

2019. dec. 22. 11:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg egy hozzafuznivalo, nekem is volt 1-2 evvel ezelott mikor az a tipikus szereny, aranyos fiucska voltam egy lanynak sem kellettem csak baratnak, most is kedves vagyok a lanyokkal, csak most mar tenyleg tetszem is nagyon soknak, es ez itt a fura. Mindenki mondja neki az aranyos es kedvesek kellenek de akire ezek jellemzoek az ismeretsegi korombol szoszerint a kutyanak sem kellenek, pedig vannak akik egesz jol neznek ki fiu szemmel is.
2019. dec. 23. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Te az a fajta fiú vagy, aki fizethetne nekem, hogy lehányjam
2019. dec. 23. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az értelmes lányok általában visszahúzódóbbak, nem kezdeményeznek, így nem fogják a tudtodra adni, ha tetszel nekik. Az egoista, beképzelt hozzáállásoddal viszont bevonzottad a lányok egy másik rétegét, így úgy tűnhet, többek érdeklődését keltetted fel, de ez valójában nem igaz.

Miből gondoljuk, hogy beképzelt vagy?

“...nagyszaju gyerek vagyok az iskolaban es a kornyeken is eleg nepszeru. Nem tul gazdag a csaladom de nagyon meno ruhakban jarok. Intelligensnek tartom magam, vagyis nagyon sok ember hatarokkal butabb nalam, persze vannak okosabbak is.”

2019. dec. 23. 19:43
 10/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
85%

tipikus

Sok lanynak tetszenel, valoszinu kornyezetedben nem ilyenek vannak

de ugye meg kell tanulnod a kezdemenyezest is mert az illene minden egyeb tulajdonsagodhoz (nem pedig hogy vard hogy a lany kezdemenyezen)

ha pedig te tudatosan nem akarsz meg kapcsolatot azzal nincs semmi sok evet is lehet varni

2019. dec. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!