Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek tetszene egy ilyen fiu?
szoval magamat fogom bemutatni, egy picit atlagfeletti a magassagom (178 cm) 16 eves vagyok es 64 kg. Nagyon sok lanynak tetszem, de aki nekem tetszik annak en sosem. Pontosabban kell egy fura izles hozzam. Eleg babaarcom van, nagyszaju gyerek vagyok az iskolaban es a kornyeken is eleg nepszeru. Nem tul gazdag a csaladom de nagyon meno ruhakban jarok. Intelligensnek tartom magam, vagyis nagyon sok ember hatarokkal butabb nalam, persze vannak okosabbak is. Lanyokkal jol kijovok altalaban nagyon szeretnek. Nagyon tudok egy lanyt szeretni ami meg is tortent haromnegyed eve platoi szerelmem volt amibol nem lett semmi de mai napig szeretem. Husegesnek is erzem magam. Sokat adok a kulsomre. Vannak brutalis hangulatingadozasaim es szinte minden embertol megkapom azt hogy nagyon fura vagyok, ezt elismerem, egyszer ilyen maskor olyan, mintha tobb szemelyiseggel rendelkeznek.
Sokszor meg kinevetnek hogy nekem a 'nagymeno' gyereknek meg sosem volt baratnom, sot meg nem is csokoloztam pedig sokat jarok bulikba. Ennyi jutott hirtelen eszembe, mit gondoltok rolam?
Nagyképű, felszínes lúzer vagy, aki csak menő akar lenni (ha az lennél, nem szorulnál rá, hogy egy ilyen oldalon bizonygasd vadidegeneknek).
Szóval nem, és azt sem csodálom, hogy nem kellesz az értelmes lányoknak kapcsolatra. Vegyél vissza az arcodból, akkor lehet esélyed.
Amúgy nem Daninak hívnak véletlenül?
Többiekkel értek egyet! Nekem a szerény, kedves, aranyos vicces fiúk jönnek be. Külsőre pedig átlagos, vagy inkább kicsit vékonyabb testalkatú, 170 centi körül.(mondjuk ez mindegy)
16/l
Koszonom a valaszokat!
Meg egy kerdes, melyik reszerol vettetek le azt hogy egoista? Egyebkent nem Dani vagyok.
Az értelmes lányok általában visszahúzódóbbak, nem kezdeményeznek, így nem fogják a tudtodra adni, ha tetszel nekik. Az egoista, beképzelt hozzáállásoddal viszont bevonzottad a lányok egy másik rétegét, így úgy tűnhet, többek érdeklődését keltetted fel, de ez valójában nem igaz.
Miből gondoljuk, hogy beképzelt vagy?
“...nagyszaju gyerek vagyok az iskolaban es a kornyeken is eleg nepszeru. Nem tul gazdag a csaladom de nagyon meno ruhakban jarok. Intelligensnek tartom magam, vagyis nagyon sok ember hatarokkal butabb nalam, persze vannak okosabbak is.”
tipikus
Sok lanynak tetszenel, valoszinu kornyezetedben nem ilyenek vannak
de ugye meg kell tanulnod a kezdemenyezest is mert az illene minden egyeb tulajdonsagodhoz (nem pedig hogy vard hogy a lany kezdemenyezen)
ha pedig te tudatosan nem akarsz meg kapcsolatot azzal nincs semmi sok evet is lehet varni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!