Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek egy ilyen haj hogy tetszene? 17F
Figyelt kérdés
Sziasztok nos hát ott kezdeném hogy nekem fiú létemre mindig hosszú hajam volt.Nagyon ritkán volt rövid hajam az is inkább csak kisebb koromban.A mostani hajam kb az állkapcsomig ér.Amúgy szőkés barna a hajam.Egyébkét már nagyon régóta nézek focit és egy régebbi focista haja David Beckham haja nagyon tetszik.Szerintetek?:D a válaszokat előre is köszi.:) [link] 2019. ápr. 14. 19:31
1/8 A kérdező kommentje:
Ja egyébként elcsesztem mert nem ebbe a kategóriába kellet volna írnom na mindegy hát ez van.:D
2019. ápr. 14. 19:34
2/8 anonim válasza:
Jajneee! Nincs bajom a hosszú hajjal de ez szerintem visszataszító!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív választ.XD
2019. ápr. 14. 19:49
5/8 anonim válasza:
Nekem esku tettszik, és nem sokakon latok ilyesmit, ugyhogy szerintem jo hogyha te be vallalod.mellesleg az a lenyeg hogy neked tettszen szoval hogyha akarod akkor szerintem mindenkepp csinald. 16L
6/8 anonim válasza:
Ha illik hozzád akkor tetszene.
16L
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D
2019. ápr. 14. 20:31
8/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy áll rajtad. Lehet, hogy szörnyű lenne, de az is előfordulhat, hogy jobban állna neked mint a képen lévő fickónak. Szerintem mielőtt levágatod, azért kérd ki a fodrászod véleményét, hidd el, ő ért hozzá és ha szerinte veszett ügy, akkor hagyd inkább ;) Amúgy meg a lényeg, hogy neked tetszen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!