Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent, hogyan tovább?
Van egy fiú akit még 3 hónappal ezelőtt ismertem meg.. Suliba folyton egymást néztük mosolyogtunk egymásra aztán valahogy megtudta a nevem és bejelölt rámírt gyakorlatilag kezdeményezett. Beszélgettünk sokat de suliba sose beszéltünk csak mosolyogtunk egymásra és köszöntünk egymásnak de nem álltunk le beszélni.
Neten ugyan úgy beszélgettünk aztán 1 hónap után már megkerdeztem tőle hogy oda jön e beszélgetni hozzám suliba azt mondta hogy igen csak nem legyek tömegbe mert nem akar oda pofatlankodni
Mikor eljött az alkalom hogy egyedül voltam beállt elem mosolygott rám és elkezdett telefonozni én meg csak néztem hogy akkor most nem beszélünk😅 utána gondoltam hogy zavarba jött vagy valami de azóta se beszéltünk személyesen
Aztán meg rá 3 hétre rá írtam hogy jön e dumalni de arra nem válaszolt viszont mikor suliba találkozunk mosolyog rám és mindig keresi a szem kontaktust
Most nem tudom eldönteni hogy mi a helyzet mit kéne tennem. Valami ötlet ez mitől lehet?
L
De azt írta még nekem hogy ő nem fél oda jönni
De lehetséges hogy nem mer. De nem lenne neki az rossz hogy én oda mennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!