Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent, hogyan tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baby_berry kérdése:

Ez mit jelent, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit még 3 hónappal ezelőtt ismertem meg.. Suliba folyton egymást néztük mosolyogtunk egymásra aztán valahogy megtudta a nevem és bejelölt rámírt gyakorlatilag kezdeményezett. Beszélgettünk sokat de suliba sose beszéltünk csak mosolyogtunk egymásra és köszöntünk egymásnak de nem álltunk le beszélni.

Neten ugyan úgy beszélgettünk aztán 1 hónap után már megkerdeztem tőle hogy oda jön e beszélgetni hozzám suliba azt mondta hogy igen csak nem legyek tömegbe mert nem akar oda pofatlankodni

Mikor eljött az alkalom hogy egyedül voltam beállt elem mosolygott rám és elkezdett telefonozni én meg csak néztem hogy akkor most nem beszélünk😅 utána gondoltam hogy zavarba jött vagy valami de azóta se beszéltünk személyesen

Aztán meg rá 3 hétre rá írtam hogy jön e dumalni de arra nem válaszolt viszont mikor suliba találkozunk mosolyog rám és mindig keresi a szem kontaktust

Most nem tudom eldönteni hogy mi a helyzet mit kéne tennem. Valami ötlet ez mitől lehet?

L

2019. dec. 21. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félénk a srác. Próbálj meg te kezdeményezni, és beszélni vele, hátha utána kicsit bátrabb lesz. :)
2019. dec. 21. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:

De azt írta még nekem hogy ő nem fél oda jönni

De lehetséges hogy nem mer. De nem lenne neki az rossz hogy én oda mennek?

2019. dec. 21. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne. Szerintem örülne neki, hogy Te is keresed őt. :)
2019. dec. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!