Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Előny egy lánynál, ha okosabb, mint az átlag?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy amibiciózus, jó tanuló, sokat olvas, széles ismeretköre van, több tudomány érdekli.2019. dec. 14. 19:53
1/6 anonim válasza:
Bárcsak.
Bulgakov, Dosztojevszkij, és a legtöbb lány csak pillázik, annyit mondva hogy tessék?
2/6 anonim válasza:
Nálam abszolút pozitívum. Szexi.
3/6 anonim válasza:
Az öndícséret büdös és tasztító, ezt jobb ha tudod. Az okos nem bizonygatja, hogy okos és nem tesz fel ilyen kérdést.
4/6 anonim válasza:
Én inkább a szerény lányokat szeretem..
5/6 anonim válasza:
Addig nem mondhatod magad okosnak még nem beszélzél valakivel akinek máshogy jár az agya mint a legtöbb embernek.
6/6 anonim válasza:
#1 Miért az számít okosnak, aki művelt az irodalom terén? Én pont ismerem valamennyire az orosz írókat, de ez nem jelenti egyből azt, hogy okos is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!