Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, szerintetek mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mit változtassag magamon? 16/F

Figyelt kérdés
Érzem, hogy bennem van a hiba. Nagyon régóta keresek értelmes barátnőt, akivel komoly lehetne a kapcsolatom... Pattanásos az arcom (De mindig kenem, és nem múlik) ez mennyire negativ nektek, lányok? Min változtassak? Unom már az életem, hogy senki nem szeret, mindenki csak lenéz, kinevet... Egyetlen dolgot kértem csak az élettől... at, hogy valaki szeressen tiszta szivből. De ezt nem kaphatom meg. Szerintetek hogyan tudnám kiérdemelni? Beszéltem már 1-2 lányal, aki nekem bejött, de a végén az volt hogy lekoptatott... nem szakadt ruhába járok, hanem abba amibe a mai fiatalok. Mindent megteszek, hogy a lányok szeressenek bennem valamit, de semmi. Valaki nem szeretne velem beszélni?

2019. dec. 13. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elégedett vagy magaddal, akkor semmin nem kell változtatni, maradj önmagad. Viszont, 16 vagy! Ne hidd, hogy minden egy csettintésre az öledbe fog hullani az életben. Ez van, tanulj meg élni.
2019. dec. 13. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél görcsös. Ne azzal támadj le rögtön egy lányt, h barátnőt akarsz. Ez azt jelenti a lányoknak, h neked bárki jó, és nem pont őt akarod. Legyél nyitott. Ne egyfajta típushoz ragaszkodj.
2019. dec. 13. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1-2 lány mindig lesz a világon akinek nem jössz be, pont ezért nem 1-2 lány után kell feladni. Ne görcsölj rá az egészre. A barátnőt nem kiérdemelni kell, mint egy trófeát :D

Adsz a lányoknak bármi okot, hogy megkedveljenek? Megnyerő a személyiséged, vicces, érdekes vagy?

Ha a pattanások zavarnak használj alapozót, az valamennyire eltakarja.

2019. dec. 13. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Az önsajnáltatás soha sem megoldás.
2019. dec. 15. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
A korosztályunknak (mivel én is 16 vagyok) nagyon sokat számítanak a külsőségek.Engem mondjuk a pattanások nem szoktak érdekelni,hiszen ebben a korban teljesen normális,és bolond aki ezt nem fogja fel.Amúgy meg a szerelem majd akkor fog jönni amikor a legkevésbé sem számítasz rá.Nem kell agyon hajszolni..élvezd az életet ,fiatal vagy,semmiről nem késtél még le 😉
2019. dec. 16. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Még csak 16 éves vagy, férfiként majd meg főleg több időd lesz, erre, ne érezd ezt kényszernek, vagy görcsnek. Türelem rózsát terem, addig is tanulj, sportolj, építs karrier, mert ez is sokat számít, egyszer járunk suliba. Ha most jól csinálod később könnyebb lesz.

Legyen tartásod és célod, ez sokat számít mindenkinek és sose legyél rossz kedvű vagy fancsali. Isten majd összehoz azzal, akit jónak lát.

A legjobbakat.

2019. dec. 17. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!