Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe! Mit tegyek?
Szóval az a helyzet, hogy reménytelenül beleszerettem a Bff-embe...ez így nem is lenne annyira ,,furcsa",ha nem lennének mind a ketten lányok...
1.Nem, NEM vagyok LESZBI
2.Bi vagyok, és ezt ő is tudja...
Ő hetero, van kiszemeltje is, tudom is ki az...de viszont ha összejönnének, én beleőrülnék...
Bevallani nem tervezem neki, mert nem szeretném elcseszni a barátságunkat.
Mit csináljak, hogy ne emésszen fel ez az egész? Ti mit tennének a helyemben?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm! (!!trollok kíméljenek!!)
Sajnos erre nincs jó megoldás. A legrosszabb ha elmondod neki, azzal valószínűleg annyi a barátságnak, de ha nem is lenne vége, jobb biztosan nem lesz.
A másik megoldás, hogy kevesebbet találkoztok, beszéltek, hátha jobb lesz idővel és nem leszel ennyire belezúgva, esetleg még találsz is valakit és minden megy tovább köztetek ahogy korábban.
Kezeld úgy mint egy függőséget.
Amikor pl. valaki cigizik de le akar szokni magától, akkor mit tehet?
Tudatosítanod kell magadban a negatív oldalát a dolognak.
Nem kell megőrülnöd és elmondanod sem kell.
Elásnod pedig végképp nem, mert az elásás egy negatív hangvételű szó, mint a szőnyeg alá söprés, elnyomás, elfojtás.
A problémákat fel kell oldani és meg kell oldani és nem elnyomni, meg stb.
Tehát napról napra tudatosítanod kell magadban azt, hogy milyen negatív következményei/hatásai lehetnek annak, ha beleszeretsz: érzelmi frusztrációk, stressz, megtört barátság, stb.
Egyébként nem törvényszerű az sem, hogy ő neki nem tetszene a dolog. Sehol sincsen törvénybe foglalva, hogy egy bi-teenager aki bevallja a barátnőjének, hogy tetszik automatikusan nemtetszését nyilvánítsa ki. Lehet, hogy csak nem beszél róla.
Döntened kell. Ha nem döntesz, akkor a vacillálás nem old meg semmit, csak összekuszál mindent.
Ha döntesz, akkor pedig olyan magatartást képviselsz amivel vállalod a következményeket.
Utolsó vagyok
Amúgy hetes nagyon jól leírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!