Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem a legjobb lánybarátomba?
Tegnap már feltettem ezt a kérdést, de nem kaptam rá egy választ sem, azonban megöl a kétely, tehát megpróbálom mégegyszer, rövidebben.
Szóval:
Tavaly október-december környékén lettünk igazán jóban, azóta ez csak erősödött.
Volt már fellángolásom vele kapcsolatban, de ez most más szerintem.
Van barátja, akit nagyon szeret, de valamiért úgy érzem, hogy bennem találta meg az igazit.
Sosem veszekszünk, mindig megértjük egymást és általában forr köztünk a levegő.
Házibulikon mindig együtt alszunk,mindig öleleget stb...de mielőtt bárki k**vázná, mert barátja van és velem alszik, meg hasonlók, megbízunk egymásban mindenkinél jobban, így tudjuk hogy úgysem másznánk a másikra.
Ilyet nem is tennék.
Igazából olyanok vagyunk mint egy pár, csak nem vagyunk együtt, illetve nem csókolózunk, meg semmi extrább, nyílván.
Nem tudom mit tegyek..nem vagyok teljesen biztos benne hogy ez nem csak egy fellángolás, de úgy 90%, hogy nem.
De nem akarnám esetleg elvenni a barátjától.
Nem kedvelem a srácot, de más boldogságát az enyémért nincs pofám tönkretenni.
Illetve félek, ha netán mégis összejönnénk valamikor, aztán szakítanánk akkor vége lenne a barátságunknak.
Nagyon nem akarom elveszíteni.
Azonban az idő múltával, meg fog ölni a kín, ha továbbra is szererni fogom.
Mit tegyek?
És természetesen ebben a percben érkezett válasz az előzőre :D
Elnézést, hogy megint leírtam, de nem bírom hogy ezen agyalok egyfolytában.
Leirtad h miert nem akarsz ossze jonni vele es meg is indokoltad. Leirtad azt is h miert akarsz ossze jonni vele es azt is megindokoltad.
Elsonek el kellene donteni h mit akarsz
Amugy meg tobb opcio is van, probalj bele gondolni h te mire kellesz neki.
Talan szuksege van egy allando fiu baratra akiben megbizhat es akitol segitseget kerhet sokmindenben es ez te vagy.
Vagy te mindig ott vagy neki akivel osszejohet ha nincsen senkije
Szerintem várj még egy kicsit a vallomással, adj időt magadnak és neki is. Ez lehet akár pár hónap is, de utána ha bejön, akkor szerintem megéri várni.
A jó kapcsolatotok pedig barátságkènt is elmúlhat.
Figyu ha nekem lenne barátom és valóbban nagyon szeretném nem aludnék mással nem ölelgetnék mást még ha azt is mondod hogy baráti alapon.a barátok nem ilyenek szerintem ezt te is tudod és érzed is.
Viszont ha össze jöttök szakitás után számits rá sose lesztek mar olyan visszonyban mint azelött lehet semilyen viszonyban nem lesztek. Én igy jártam. Mára már mintha sose ismertük volna egymást. Az se jo ha ennyire túl közel álltok egymáshoz ha a csaj valóban csak barátként tekint rád probálj kicsit nagyobb távolságot tartani. Igy egyedül csak neked lesz rosszabb. Mivel te többet akarsz.
Örlödsz mindig a csajnak meg így kényelmes mert ott van a pasija és te is neki.
Szerintem gondolkozz többet
És mérlegeld a dolgot mi az amit valojában szeretnél. De ne haragudj szerintem sehogy se jösz ki belőle jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!