Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várta el, hogy köszönjek neki, ha még rám sem hajlandó nézni? Miért zavarta őt ez?
Sziasztok!
Röviden: Munkahelyen tetszik a csaj. Múlthéten lesétáltam vele munka után a buszhoz, beszélgettünk, majd mindezt facebook-on folytattuk. Ő benyögte pár nappal később, hogy nem köszönök neki se buszon, se munkában, ami igaz, de azért van, mert nem hogy a szemembe nem nézett, de még rám sem, amikor mellette mentem el. Nem egyszeri alkalomról beszélek, hanem mindig ez van. Meg is mondtam neki, hogy szemkontaktus nélkül ne is álmodjon róla. Azt mondta, hogy ''te tudod'', ha köszönök, visszaköszön, neki mindegy.
Nem hiszem, vajon miért alakult ez ilyen hülyén? Én mindig akartam neki köszönni, de volt, hogy csak mobilozott lehajtott fejjel. Sokszor zenét hallgat és számomra olyan kellemetlen, ha valakire ráköszönök és az nem viszonozza.
Miért csinálta ezt? A sztori sokkal bővebb, stb. De a kérdés marad: Miért várta el? Oké, ez eddig világos, de akkor úgy mondom, hogy: Miért várta el, ha le se sz.art mikor köszönhettünk volna egymásnak? És ha nem zavarta volna mindez őt, akkor nem mondta volna sem a munkatársainak, sem nekem. Szóval kérdés 2: Miért zavarta őt ez? Mert tuti, hogy még most is zavarja, csak eltitkolja a dolgot.
Egyelőre ennyi. Köszönöm, ha kapok értelmes tanácsokat.
Tudom, köszönjek rá akkor is. Meg lesz!
Ő nem akar tenni érte semmit de elvárja, hogy ráköszönjenek mert ha nem akkor az illető egy paraszt.
Lehet furán hangzik de nekem ilyen gyűjtögetőnek hangzik. Tehát elvárja hogy akárhova megy mindenki előre köszönjön neki. A figyelmet élvezi.
Ez a "te tudod", nekem köszönnek elegen, te vesztesz vele, hogy nem köszönök neked. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!