Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Köszönjek neki vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszönjek neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy 1 évvel fiatalabb fiú a suliban és már köszönt nekem többször csak én sosem hallottam és a barátnőm mondta hogy már sokszor köszönt nekem. Még szeptemberben történtek ezek és az óta nem köszön(érthető okokból). Szoktam vele szemezni a folyosón és már rá is mosolyogtam de köszönni még nem mertem neki...

Az lenne a kérdésem hogy ha úgy simán ráköszönnék az nem lenne gáz? Így fél év elteltével...

És még egy kérdés hogy miért köszönt nekem? Mivel nem ismerjük egymást sehonnan.

2019. márc. 22. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem nem lenne gáz :) Egy sima hello-ból még nem volt soha semmi :) Próbáld kiiii éld már egy kicsit bátrabban az életed :) csak egy van belőle :)
2019. márc. 22. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Nyugodtan köszönj neki, majd kérdezd meg tőle, lenne-e kedve elkísérni hallásvizsgálatra!
2019. márc. 22. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát...ebből így még soká lesz frigy :D

Miért köszönt rád? - nem tudom. Én falusi vagyok, a köztéri szobrokra is rábiccentek. Ő meg lehet, hogy azért, emrt szimpatikus vagy neki...Te meg elszarod, azzal, hogy nem fogadod. Találd ki, hogy mit szeretnél tőle, aztán hajrá! Az, hogy köszönsz neki, még nem jelent semmit, nem fogod vele elrontani. Max nem fog bunkónak tartani. Az is valami :)

2019. márc. 22. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!