Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Hogyan kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Hogyan kellene kezelnem ezt?

Figyelt kérdés
2honapja volt egy pali, akire meg mai napig sokat gondolok. Viszont most már más van nalam képbe. Szeretném őt boldognak latni..ha vele vagyok semmi masra nemtudok koncentralni mint kizarolag ra. Ha kilepek a lakasbol, akkor teljesen más gondolatok jutnak eszembe és jelenleg is azon filozok, hogy kell e ő nekem, vagy csak neki nem akarok fajdalmat okozni. A ketto kozott az a kulombseg, hogy míg egyiknek a külseje addig a masnak inkabb a szemelyisege fogott meg. Szeretnem helyre rakni az eletem és gondoltam majd valaki massal ez könnyebb lesz és sokkal jobb. Teljes a kaosz most bennem, és tanácstalan vagyok. Persze, tudom mi lenne a helyes megoldas legalábbis sejtem. Szuksegem van valakire, csak lehet rossz úton jarok.
2019. nov. 24. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azta, nalam hasonloan ugyanez van, csak engem mar nem kot le annyira ha egyutt vagyunk es a masikra vagyom.

Sajnos muszaj lesz megbantanod attol h semmi risszat nem tett mert ez sem jo ha nem oszinte iranta teljesen az erzesed.

Annyit mondok higy tudod a valaszt!

2019. nov. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!