Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most így mi? Hogy kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most így mi? Hogy kellene kezelnem?

Figyelt kérdés
A barátom az utóbbi napokban elég köcsög, nem csak viccből, van amikor komolyan is gondolja.. Én nem ilyennek ismertem meg. Néha már úgy érzem,feladnám(egyéb tényezők miatt is...), de szeretem. Ezt már mondtam neki, tisztában van vele. De ő változtatni nem akar, csak nekem kell változtatnom a dolgaimon...
2017. jún. 5. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ezt Ő így gondolja, hogy neked kéne változtatni, nem pedig neki, amikor Ő a se*gfej, akkor ennek az egésznek így semmi értelme már. (FŐLEG, HOGY TISZTÁBAN VAN VELE)

😯😕

2017. jún. 5. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
De amint írtam, szeretem.. Meg próbáltam már szakítani, de nem tudtam... Túlságosan fontos nekem. Utána pedig azt mondta, hogy ő nem fog élni nélkülem, és hogy ezt komolyan is gondolja..
2017. jún. 5. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor változtasson,beszéljétekmeg.
2017. jún. 5. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!