Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éltétek meg?
Figyelt kérdés
Milyen érzés, amikor egy fiú, akibe szerelmes vagy viszont szeret és elkezdtek egy párkapcsolatot és pl megsimogatja a hátad/karod/kezed/arcod, megfogja a kezed, megpuszil, megölel. És milyen, amikor megcsókol? Konkrétan nem csak az érzésre vagyok kíváncsi, hanem arra is, hogy fizikailag milyen érzés. Általában, akkor megborzong az ember vagy mit érez? Mihez hasonlítható érzés? Nagyon nyálas vagy ez ember függő? Az álkapcsotok is összeér?
Egy nagyon kíváncsi 17,5 éves lány :)
2019. nov. 18. 23:06
1/3 anonim 

válasza:

Minek képzelődni, eridj, és próbáld ki magad.
Biztos van egy srác, kinek tetszel, csak nem vetted még észre
2/3 anonim 

válasza:

Hát ahhoz hogy tényleg át tudd élni az általad említett érzést, ahhoz nagyon szeretnetek kell egymást. Ha egy "oke, nem rossz" ember ér hozzád, ott max csak az újdonság izgalma miatt lesz jó, de nem fogod átélni amit szeretnél. Te konkrétan arra vagy kíváncsi hogy milyen érzés szerelmesnek lenni.
3/3 anonim 

válasza:

Pontosan nem emlékszem, magamon kívül voltam, mintha egy álom lenne. De azt tudom hogy az egyik legcsodálatosabb érzés a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!