Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan, hogy szerettetek valakit, de "nem éltétek ki magatokat", és emiatt elhagytátok? Ha igen, megbántátok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 17:46
1/7 anonim válasza:
Én nem élhet(t)em ki magamat mert nincsenek barátaim és barátnőm sem volt :(
De én nem hagynám el a lányt akit szeretek.. Hiszen vele is kitudom élni magamat :)
2/7 anonim válasza:
De ismerős kifogás...
Ha szeretsz valakit, eszedbe sem jut kiélősdiről gondolkodni.
3/7 anonim válasza:
Igen volt,Tiltott szerelem,szüleim felöl.Nem tudtam semmit tenni,akkoriban beteg voltam,ö külföldön elt.Megnösült,de utanna is sokat talalkoztunk,bezselgettünk,majd elvalt,felölem elmult a szerelem.Ö volt a legjobb baratom,neki en,mintha testver lett volna.Nagyon megertettük egymast,sajnos 13-ban meghalt.Sokszor eszembe jut,es kerdezem,mi lett volna ha az eletbe eggyütt indulnak?Neki is az egszsege jobb lett volna az enyem is.Ferjhez nem mentem,volt kapcsolat,de szet maradtunk.13 eves koromban ismertem meg az elsöt,,ezt nevezik szerelem elsö latasra,53 volt hogy eltavozott.
4/7 anonim válasza:
Utolso,jajj bocs nem a kerdesre valaszoltam,elkapkodtam.
5/7 anonim válasza:
Ez a ki kell élni magad elég béna szöveg. Ha valakit képes vagy elhagyni akkor nem szereted, ilyen egyszerű. Akit szeretsz azzal minden tökéletes, nem vágysz mellette másokra, nem csalnád meg, és nem hagynád el.
6/7 anonim válasza:
Igen volt. Csak azért, mert nem akarok ugy járni mint apám. Ez nem kifogás, ez tapasztalat.
7/7 anonim válasza:
bennem volt az érzés akkor is, amikor szerettem. de amint ez elmúlt, méginkább. aljas g*ci voltam, megcsaltam és elhagytam. csak azt bántam meg, hogy így intéztem a dolgot, azt nem, hogy már nem vagyok vele. (sok szar volt a kapcsolatban ezt leszámítva is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!