Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most is haldoklom, már teljesen beleőrültem. Nem lehet.. nem lehet.. hiába akarja ő, hogy éljek jól ,én nem vagyok ura életemnek..
Egyszerűen az az erő amely tőle , felé húz nem hagy más lehetőséget.
Mindent amit teszek és tenni fogok az életben őt bántja, ezért már most elvágom a fonalat, hogy az övével kössem össze.
Ez tulajdonképpen még az előző heti kérdéshez iródott volna..ha betudtam volna lépni.
A téma az eljegyzés és az eskűvő témája volt.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A barátom példája rá, az hogy, számtalan esetben az ismeretség-leány kérés -házasság "folyamata" nem pont időhöz kötött, mondhatnám inkább a SZERENCSÉHEZ hogy két ember találkozik, megszereti egymást és összeházasodnak.
Az ő "menetrendjük" a következő volt, ha jól emlékszem.
"jó pár éve" szeptemberben (vagy oktoberbenM) haza ment Mo.-ra ahol megismerkedett egy lánnyal, majd visszajött
az USA-ba. Utánna a lány sűrün irt neki, majdnem naponta, aról mit csinált, mi történt vele stb..
Erre gondolva, az az ötlete ámadt hogy az év karácsonyára ujra hazamenjen a szűleihez, de "biztos ami biztos" vitt egy eljegyzési gyűrűt és két
karika gyűrűt is magával.
Karácsony este mindenkinek meglepetést okozva..eljegyzte a lányt..és a tanácsnál előjegyzett egy HÚSVÉTRA SZÓLÓ eskűvőt.
Ott azt mondták hogy mivel nem otthon lakik (tartózkodik) a kerűleti tanácshoz adjon egy kérvényt amiben kéri az egy hónapi várakozási idő felmentése alól, és ki is tűzték az eskűvőt.
De a felmentés még a szertartás előtt nem jött meg(!!!)
Csak az utólsó pillanatban.
A barátom szerint élete még nem forgot olyan veszélyben amit a "násznép" okozott volna..NEKI, ha nincs eskűvő.
A LÉNYEG..A RÖVID ISMERETSÉG ELLENÉRE...MÁR NEGYVEN (VAGY NEGYVENEGY?) ÉVE HÁZASOK..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!