Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek az életben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek az életben a szerelem után?

Figyelt kérdés

2019. okt. 29. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondhatsz őrültnek , de én nem tudok nélküle élni, számomra képtelenség.
2019. nov. 3. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Elnyerni szerelmét nem tudom, hisz sosem volt az enyém igazán. Mert ő a mennyekben van én meg a földön.
2019. nov. 3. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Most is haldoklom, már teljesen beleőrültem. Nem lehet.. nem lehet.. hiába akarja ő, hogy éljek jól ,én nem vagyok ura életemnek..

Egyszerűen az az erő amely tőle , felé húz nem hagy más lehetőséget.

Mindent amit teszek és tenni fogok az életben őt bántja, ezért már most elvágom a fonalat, hogy az övével kössem össze.

2019. nov. 3. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Csak az élet utáni szerelemben nem hiszek.
2019. nov. 4. 09:53
 15/15 tozser ***** válasza:
62%

Ez tulajdonképpen még az előző heti kérdéshez iródott volna..ha betudtam volna lépni.

A téma az eljegyzés és az eskűvő témája volt.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

A barátom példája rá, az hogy, számtalan esetben az ismeretség-leány kérés -házasság "folyamata" nem pont időhöz kötött, mondhatnám inkább a SZERENCSÉHEZ hogy két ember találkozik, megszereti egymást és összeházasodnak.

Az ő "menetrendjük" a következő volt, ha jól emlékszem.

"jó pár éve" szeptemberben (vagy oktoberbenM) haza ment Mo.-ra ahol megismerkedett egy lánnyal, majd visszajött

az USA-ba. Utánna a lány sűrün irt neki, majdnem naponta, aról mit csinált, mi történt vele stb..

Erre gondolva, az az ötlete ámadt hogy az év karácsonyára ujra hazamenjen a szűleihez, de "biztos ami biztos" vitt egy eljegyzési gyűrűt és két

karika gyűrűt is magával.

Karácsony este mindenkinek meglepetést okozva..eljegyzte a lányt..és a tanácsnál előjegyzett egy HÚSVÉTRA SZÓLÓ eskűvőt.

Ott azt mondták hogy mivel nem otthon lakik (tartózkodik) a kerűleti tanácshoz adjon egy kérvényt amiben kéri az egy hónapi várakozási idő felmentése alól, és ki is tűzték az eskűvőt.

De a felmentés még a szertartás előtt nem jött meg(!!!)

Csak az utólsó pillanatban.

A barátom szerint élete még nem forgot olyan veszélyben amit a "násznép" okozott volna..NEKI, ha nincs eskűvő.

A LÉNYEG..A RÖVID ISMERETSÉG ELLENÉRE...MÁR NEGYVEN (VAGY NEGYVENEGY?) ÉVE HÁZASOK..

2019. nov. 4. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!