Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem egy fiúba?
Beleszerettem egy fiúba. Tök sokat beszélgettünk és nagyon jól kijöttünk egymással és azt hiszem beleszerettem. Többször kaptam el a tekintetét hogy nézett engem és akkor sem fordult el amikor észrevettem.
Az egyetlen probléma az, hogy barátnője van. De mintha tett volna egy megjegyzést, hogy már nem igazán akar vele lenni.
Segítenétek, hogy mit csináljak?
17/L
Ezt a sok álszentet itt... gyerekek, engem 16-17 évesen hol érdekelt, hogy egy másik, szintén 16 évesnek van-e barátnője vagy sem? Ugyanúgy ismerkedtünk, beszélgettünk, találkoztunk.... később Ő lett a gyermekem édesapja. 🙏
Kerültük volna el egymást csak azert, mert volt egy "kapcsolata", amiben már Ő sem érezte jól magát? Mivel jobb az es becsülendőbb az, hogy tengődsz egy rossz kapcsolatban, netán hazudozol, mintha igenis felvállalnád, hogy elkezdtél érezni valamit egy másik lány iránt, igy inkább jobbnak tartod, ha szétmentek? És fordított esetben is: ha én lennék annak a srácnak a barátnője és az mással flörtölgetne, olyanokat mondana a hátam mögött, hogy már nem igazán akar velem lenni, nem húznám tovább se az Ő idejét, se a sajátomat. Nem házasok végülis ,vagy tévedek?
Tizenévesek vagytok hahó, az egész élet előttetek. Ráértek még "végleg megállapodni ". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!