Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » FIÚÚÚK! HELP ME!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚÚÚK! HELP ME!?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy van egy lány a sulitokba akivel nem beszéltek, de tudjátok a nevét és szoktatok szemezgetni, gáz lenne ha a lány irna rátok? Mármint,hogy süllyedne a szemetekbe? ÉÉÉS mi az ami nem gáz? Hogy kezdeményezzen egy lány beszélgetést? Nyílván a szia, mi a helyzet elég szar

2019. okt. 9. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Ne csodálkozz ha kihasználnak.
2019. okt. 9. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Normálisan kezdeményezzen. Ne írjon buta szövegeket, túl sok írásjellel és argó szavakkal.

Beszélgess a fiúval, hívd el valahova a közelbe.

Pl. a büfébe, és vegyél neki valamit.

2019. okt. 9. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az szerintem már gáz, ha a lány vesz neki valamit a bufebe meg mondoooom nem beszelunk, te vennel xy-nak pl a 11C-bol valamit ugy kozbe nem is beszeltek?
2019. okt. 9. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Előbb beszélni kell.

Amúgy meg egyenjogúság van. Hallottál már erről?

2019. okt. 9. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

,, mármint, hogy süllyedne a szemetekbe? "

Én inkább becsülném a bátorságát, hogy ő is mer kedzeményezni.

Ha egy suliba jártok igazából ha van valami iskolai téma azt is felhozhatod neki elsőre...

Ha nem bunkó és normálisan írsz neki valamit úgyis válaszolni fog. Mert ha már látásból ismer és nem egy alpári paraszt szerintem válaszolni fog, hiszen már látásból ismer.

Sok sikert! :)

2019. okt. 9. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

Igen,gáz.

Ahhoz az is, hogy olyan fiúnál kezdeményezel,aki gyáva megtenni.

2019. okt. 9. 16:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelme válaszokat!:)

Várom a többiek véleményét

2019. okt. 9. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi gáz nincs benne, nyugodtan, szerintem termŕszetes.
2019. okt. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!