Fiuuuk? Na? Tetszenek az ilyen lanyok?
Figyelt kérdés
Nektek tetszenek azok a lányok akik nehezen kaphatóak vagy az elérhetetlent játszák?2016. márc. 30. 18:06
3/10 A kérdező kommentje:
Miert?
2016. márc. 30. 18:18
4/10 anonim válasza:
Nem, mert egy idő után kva unalmas. Az még oké, hogy az elején nehezen adja magát de az, hogy ha már játssza az már nem.
5/10 anonim válasza:
Nem. Azért, mert az ember beleun ebbe. Azt én nem szeretem, ha nem vesznek komolyan, egy ideig oké, de utána már az ember hülyegyereknek érzi magát, nem fogok sorba állni, megyek tovább.
6/10 anonim válasza:
Azok tetszenek, akik nem adják magukat túl könnyen, ami nem azt jelenti, hogy nehezen kaphatóak. Legyen meg a kölcsönös közeledés egymás felé.
7/10 anonim válasza:
Egy ideig jó tud lenni ha nehezen adja magát viszont egy bizonyos színt után már kiábrándító.
8/10 anonim válasza:
Nem.
Ezzel azt akarom mondani, hogy amúgy sem vagyok valami "vihargyors Don Juan", szóval aki még rajtam is lassítani akar, az inkább fékezzen mást.
9/10 anonim válasza:
Nem. Volt már dolgom pár ilyen lánnyal és elég zavaró, amikor valakinek előadják a nehezen kaphatót, aztán másnál mehet a dolog negyed annyi munkával. Viccnek jók, másra nem.
A nehezen adható és a könnyen kapható közt ott a normális.
10/10 anonim válasza:
arra készülj fel,hogy ilyen stílussal nem az értelmesebbek fognak utánad hajtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!