Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem? L
Figyelt kérdés
Az exemről van szó. Mostanság megint elkezdtünk beszélgetni, viszont annak ellenére, hogy ő ír rám reggelente, bunkón, röviden, és lekezelően válaszol. Teljesen visszafogott lett, néha olyan, mintha egy üres, érzelemmentes emberrel beszélgetnék. Ha meg pl mondok valami olyat hogy pl "nem szeretsz" akkor mindig olyan választ ad, amiből nem tudok meg semmit. Pl "mert te szeretsz?" "nem mondtam, de mindegy ahogy gondolod" meg ilyesmiket. Néha pedig perverzeket írogat a külsőmre, miközben egyébként barátnője van. Közbe meg mondja milyen jó a... na egyes részeim. És azért ez elég fura. De valahogy megváltozott és ő arra fogja, hogy mindig dolga van, de tudom, hogy nem ez az igazi ok, hanem valszeg az, hogy kiszeretett belőlem. Csak akkor nem értem, minek ír még mindig rám. Minek ír perverzeket. Minek mondja, hogy nézi reggel, ott vagyok-e a megállóban. Ha közben ilyen velem. Régen egy kedves, szerető ember volt, de ez kihalt belőle. Mi lehet a viselkedésének az oka?2019. szept. 22. 20:00
2/3 anonim válasza:
És Te még ezek után is szóba állsz vele...?
3/3 anonim válasza:
Nem ismerem az exed, találgatni meg nem fogok. Viszont az érdekelne, hogy te mit érzel iránta? Szerintem ez fontosabb kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!