Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk! : D Milyen külső tulajdonság jön br nrktek egy lányon?
Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 22:42
1/9 anonim válasza:
hallod am mindenkinek más jön be, nme tudtad?
2/9 kamugyrosz válasza:
Bölcs toritanaromat idezve: "a ferfiak beállítottsága, hogy a gömbölyűt keressék. Ezért kérhetik a focilabdát is"
3/9 anonim válasza:
Igazából mindegy a lényeg az igényesség és, hogy legyen arányos. Ha feltétlen a véleményemre véleményünkre, akkor nekem arc láb fenék és mell a sorrend. Méreteket tekintve ha nem vagy deszka mindegy. Van akinrk a karakteréhez/kisugárzásához ez megy vagy az pl valakin láttam feketehajat és kidőltem máskor a vörös haj miatt egész nap rá gondoltam. Konkrétat nem lehet mondani, ha meg igen az lesz a vége, hogy nagy fenék nagy mell. Bár nekem pl nem ez az ideálom és sok más fiúnak se. 16f
4/9 anonim válasza:
Én a magam nevében tudok nyilatkozni csak: Nagy csöcsök!!!4!4!444NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!
6/9 Lazy Lover válasza:
Szõke haj kèk szem sovàny de ne extrèmen
7/9 anonim válasza:
Hosszú haj, kicsit kislányos arc, számomra szimpatikus öltözködési stílus.
8/9 anonim válasza:
bogáig èrő mell és fonyatt segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!