Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiú jön be? Itt gondolok a belső és a külső tulajdonságokra.
Külsőleg nem tudok leírást adni ,mert eddig az összes srác különbözött külsőben akik tetszettek. Akiben látok valami megmagyarázhatatlan pluszt , az tetszik. A tipikus páva stílus , nem jön be.
Belsőre: Okos6intelligens , jó humorú , megbízható , kedves , tájékozott srácok akinek van fogalmuk hogy mi zajlik a világban.
Nagyjából ennyi. De mondjuk ha mindez megvan egy srácban és mondjuk még helyesnek is tartom , akkor se biztos ,hogy igazán tetszeni fog. Nekem kell az hogy tényleg lássak benne valami pluszt ,amit nem tudok meghatározni , csak hogy különlegesnek tartsam. Ez olyasmi ami vagy megvan valakibe vagy nincs , tehát lehet ő a világ legtökéletesebb pasija is , ha nincs benne számomra semmi különleges , nem tudok vele mit kezdeni. Sőt kifejezetten nem szeretem ha valaki szinte tökéletes , vagy arra törekszik. Szeretem ha vannak az illetőben hibák , amiket nem is szándékozik eltakarni (vagy úgy hibák hogy mondjuk a mai társadalom elvárásainak nem felel meg x tulajdonsága , de ezt nem próbálja leplezni).
Szóval most ne arra gondolj hogy nekem csakis a legtökéletesebb pasik kellenek , épp ellenkezőleg. Pont hogy az igazi emberekre bukom , akik NEM a média kreálmányainak a klónja:)
Külsőre mindig más. Ahogy az első is írta, kell valami ami megfog benne. Most egy aranyos mosolyú srác tetszik, akinek van valami megmagyarázhatatlan a szemeiben... Nem tudom megmondani, de a tekintete olyan szinten vonz, hogy zavarba jövök, ha rámnéz.
Nem szeretem a nagyon kigyúrt fiúkat, ez persze nem azt jelenti, hogy sose vonzanának, csak ugye az a kis plusz ami nekem nem a teste lesz az én esetemben, hanem a tekintete és a mosolya. Nyilván legyen magasabb nálam, bár az én 160cm-et nem nehéz megütni.
A belső nekem nagyon fontos. Legyen jó humora, ne regyen kínos egy beszélgetés, hanem kezdettől legyen kissé "haveri". Mivel nekem be nem áll a szám a hasonló beszélőkéjű srácokkal tudom megtalálni a közös hangot. Fontos ,hogy ne legyen rámenős aki azonnal megd*gna, de félénk se. Őszintén szólva legyen egy átlagos pasi aki azért irányítja a kapcsolatot.
Remelem nem banod ha nem hasznalok ekezetet :D
Kulsore nincs "idealom", eddig minden fiu mas es mas volt, aki megfogott. Bar a gyengem a gondor haj...
Belsoleg legyen kulonleges. Legyen benne valami, ami miatt nem tevesztheto ossze massal. Legyen az fura humor, szarkazmus, "muveszi" lelek, akarmi, csak valami kulonleges. :)
Külsőre az abszolút ideálom legyen magas, jókiállású, legyen "mai fiús" haja mert szeretem piszkálni (de ne túl hosszú) bejön az ajak piercing legyenek szépek a fogai (szerintem a fogszabályzó nagyon szexi) ezen kívűl legyen ápolt.
Belsőre legyen humoros figyelmes nagydumás szeressen beszélgetni és legyen hűséges. Ami még számomra fontos hogy legyen meg a kémia közte és köztem anélkül semmi nem megy
Legyen magas. Azért valamilyen szinten izmos.
Aranyos,szexi,kedves, kicsit azért vicces is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!