Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez rosszat jelent ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rosszat jelent ilyenkor?

Figyelt kérdés
Meg tetszett egy lány (nem tudja) és amikor el egy mellettem mindig olyan mintha sietne, és lehajtja a fejét, pedig amikor egy posztjához írtam kommentet akkor ott tök jófej volt. Ilyenkor azt jelenti ez, hogy nem tetszem neki

2019. szept. 9. 19:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelektettem a végére kérdőjelek rakni.
2019. szept. 9. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont hogy bejössz neki. :)
2019. szept. 9. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Vayg zavarban van :) Az meg jót jelent.
2019. szept. 9. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

en mar csak tudomxd.

Zavarban van ha arra vagy amerre ő. És kedvel téged az is tuti. Kezdj el vele messengeren beszélgetni,vagy szólísd le. Ismerkedjetek. Lehet hogy jó vége lesz:)

2019. szept. 9. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Ne legyen igazam, de az is benne van a pakliban, hogy facebookon azért kedves, mert ott látja más is mit ir, de a valóságban nem kedvel, sőt egyenesen rosszul van tőled. Én igy vagyok egy falusi imádómmal.

De nyugi, sokkal valószínűbb, hogy te is bejössz neki és zavarában viselkedik igy :D

2019. szept. 10. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is így viselkedek a crushommal, hidd el, csak zavarban van. Akàr ne is jöhetsz neki🤧
2019. szept. 12. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!