Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lanyba de nem tudja?
Figyelt kérdés
16eves fiu vagyok,Es van egy lany aki egesszen 1honapal ezelottig tetszett mar tobb mint 1 eve,irogattunk,talalkozni sose tudtunk sajnos,szoktam mondani neki szeretem ,o irja az jo,kerdezem te szeretsz? Mondja hogy minek szeressen azzal csak megbantana,es volt egy pillanat amiutan hirtelen kiabrandultam belole,de meg igy is szeretem,mondom neki beszelunk e telefonon,azt irta nem er ra,ra 5perc mulva ir hogy beszelunk e ,mondtam neki mar m1.
Es ez nagyon faj😓
2019. szept. 5. 19:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem amúgy...megválaszoltad a saját kérdésedet.
2/5 anonim válasza:
Ez igazán szomorú... viszont nézd a jó oldalát. Még mindig jobb, hogy nem leplezte azt, hogy nem szeret téged. Hisz meg is játszhatta volna magát. Javaslom, hogy keress magadnak olyan időtöltést ami leköt. Randizgass, ismerkedj és előbb vagy utóbb találsz egy olyan lányt aki viszont szeret
3/5 A kérdező kommentje:
2# hiaba ha mindig ra gondolok
2019. szept. 5. 19:08
4/5 anonim válasza:
Ne kötődj egy olyan személyhez, aki erre nem méltó. Nem lehet, hogy csak az elképzelt énjébe vagy szerelmes? Hisz még nem is találkoztatok
5/5 A kérdező kommentje:
Marmint egyszer taliztunk de az nem normalis volt
2019. szept. 5. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!