Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes lettem egy 13 éves lányba?
Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a fiókot, mert “sajnos” az a dolog történt velem, hogy az elmúlt pár napban szerelmes lettem egy lányba, aki elég sok évvel fiatalabb mint én. Mint ahogy a kérdésből kiderült az illető 13 éves, én pedig 18 és pár hónap múlva 19 leszek.
Félreértés ne essék, nem vagyok pedofil, - tudniillik mostanság a lányok sokkal hamarabb érnek kinézetben - csak szimplán a csaj úgy néz ki, mintha sokkal idősebb lenne. Ráadásul úgy beszél és viselkedik, mint mondjuk egy nálam alig pár évvel fiatalabb “nő”.
Annyira cuki, mint az állat. Cukin beszél és oda vagyok érte. És egyszerűen mikor rá gondolok, már napok óta, mintha pillangók repkednének a gyomromban. Sohasem éreztem még ilyent. Pörgök és egyben szomorú is vagyok, mert ugye nem lehet az enyém.
Ki kötném azt, hogy: nem gondoltam olyanra, hogy szexuális kapcsolatot akarok létesíteni vele, szimplán imádok vele lenni. El tudnám hallgatni egész nap a cuki kis beszédét. Olyan kis. Ah. Nem tudom szavakba önteni egyszerűen.
Gondolom most mindenki azt fogja mondani, hogy pedofil vagyok.
És sajnálom, ha felháborodást okoztam. De olyan zavar van a fejemben, mint az állat. És most nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!