Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnő ha hetente megyek az Auchanba?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik egy üzletbe, és legszívesebben minden héten mennék hogy lássam. Szerintetek feltűnő ha minden héten megyek vásárolni? Szerintem tudja hogy tetszik nekem. Néha ad jeleket hogy én is tetszem neki. De NEM JÖHETÜNK ÖSSZE MERT NAGYON IDŐS HOZZÁM. Most ezt hagyjuk is inkább, szóval nagyon feltűnő lenne ha minden héten mennék vásárolni?2019. aug. 31. 18:28
11/13 A kérdező kommentje:
En 16 vagyok ő kb 30
2019. aug. 31. 20:20
12/13 anonim válasza:
Nyugi.. en minden reggel bemegyek reggeliert
13/13 anonim válasza:
Fú hát volt, amikor 2-3 naponta mentem a Sparba. Remélem a pénztáros nénik nem hitték azt, hogy miattuk megyek.
Viccet félretéve ez maximum, csak akkor lenne kínos, ha nem veszel semmit, és csak bámészkodsz, de nyugi szimplán csak egy törzsvásárló leszel a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!