Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Feltűnő ha hetente megyek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltűnő ha hetente megyek az Auchanba?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik egy üzletbe, és legszívesebben minden héten mennék hogy lássam. Szerintetek feltűnő ha minden héten megyek vásárolni? Szerintem tudja hogy tetszik nekem. Néha ad jeleket hogy én is tetszem neki. De NEM JÖHETÜNK ÖSSZE MERT NAGYON IDŐS HOZZÁM. Most ezt hagyjuk is inkább, szóval nagyon feltűnő lenne ha minden héten mennék vásárolni?

2019. aug. 31. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

Feltuno kinek? Es ha ra gondolsz szerintem nem baj

Masoknak pedig kozuk nincs higy hanyszor mesz be😁

2019. aug. 31. 18:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen a fiúra gondoltam? Nem lenne gáz ha hetente bemennék?
2019. aug. 31. 18:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam.**
2019. aug. 31. 18:50
 4/13 anonim válasza:
100%

Miert lenne gaz?

Vannak akik minden nap ugyan oda jarnak vasarolni teged is csak egy atlagos embernek fognak nezni

2019. aug. 31. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Menjel csak es gyonyorkodj a fiubanxd
2019. aug. 31. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lol én heti 2-3x is megyek a Tescoba ha úgy van. Menj nyugodtan heti 1x, senkinek nem fog feltűnni.
2019. aug. 31. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

XD csak látni akarsz, és ennyi?

Ennyi erővel menj tescoba ott van fiatalabb xx

2019. aug. 31. 19:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Amikor ott vagyok, általában 5-10 másodpercre egymás szemébe szoltunk nézni, és annyira hiányzik ez az érzés. Meg olyan kedvesen szokott rám mosolyogni. És nem is értem miért pont én amikor látja rajtam hogy fiatal vagyok hozzá. Nem 20 évvel, de azért ilyenkor még sok ez a korkülönbség.

Elkéne felejtenem, mivel nem lesz belőle semmi, de nagyon hiányzik, és lehet tényleg a szemkontaktus miatt beleszerettem...más magyarázatot nem tudok...:/

2019. aug. 31. 19:53
 9/13 A kérdező kommentje:
De amúgy nem az zavar mások mit gondolnak. Hanem hogy a fiú mit fog gondolni? Vagy ne gondoljak ilyenre, mert ugyse ismerjuk egymast es nem is beszelunk?
2019. aug. 31. 19:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok kb?
2019. aug. 31. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!