Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy fiúnak, ha be jön nekem?! úgy, hogy se nyomulósnak, se hülyének ne nézzen? 🤔 18L
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 18:53
1/10 anonim válasza:
Ha te bejössz neki akkor gyakorlatilag konkrétan meg is mondhatod neki vagy erősebb sugallatokat adsz neki.
Gáznak lehet hogy az lesz de ez a pontosabb módja.
2/10 anonim válasza:
Ha viszont nem jössz be neki sugallatokkal utalsz rá nem durva sugallatokkal hanem közepesen.
3/10 anonim válasza:
Ugy értem ha nem tudod.
Ha tudod hogy nem jössz be neki engedd el.
4/10 anonim válasza:
"Figyelj,az a helyzet,hogy többet érzek irántad,és nagyon szeretném,ha velem lennél."
5/10 anonim válasza:
Ne valljál neki szerelmet, hanem beszélgessél vele többször, nézz a szemébe, tudnak a lányok úgy nézni, hogy a fiú értsen belőle, szólítsd a nevén, kérdezd a véleményét, ennyinek elégnek kell lennie. Ne vedd fel teljesen a kezdeményező szerepet, hanem várd meg, hogy erre ő reagáljon.
6/10 Csicuki válasza:
Ha nem mondod el neki akkor ne is rágódj ilyeneken. Ha megmondod akkor legalább egy esélyt adtál a dolognak.
7/10 anonim válasza:
Csak írd meg neki hogy: Figyu, egy ideje úgy érzem belédestem, esetleg te is érzel valamit irántam? De ha nem szeretnéd elsietni csak írj rá, beszélgess vele, ha személyesen találkozol vele viccelődj, küldj egyértelmű jeleket. Nem vagyok lány, de azt tudom hogy egy fiú is örül ám ha neki kezdeményeznek, egyáltalán nem lenne fura.
8/10 anonim válasza:
Semmiképpen ne mondd el neki, attól elmenekül, vagy legfeljebb párszor megdug, és vége lesz a kapcsolatnak. Inkább próbálj a közelébe férkőzni, és kedvesen, csak vele beszélgetni, de semmi szerelmi téma, csak nagy általánosságban, mit olvastál, ha van egy jó könyv, ajánld neki, vagy valami programon ha voltál, például hétvégén lementem a barátnőmmel a Tiszára evezni, szívesen látnálak ott Téged is stb.
9/10 anonim válasza:
Ne félj kimutatni az érzéseidet, okosan közeledj felé aztán ha bejöttök egymásnak úgyis elhív valahova.
10/10 anonim válasza:
Milyen viszonyban vagy a fiúval? Esetleg írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!