Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van köztetek olyan, aki nem a szexre meg, meg arra h fogdossa a barátnőjét?

Figyelt kérdés

A válaszokat őszintén kérem!Tudom h kevés olyan ember van,akinek a szex,nem mérvadó!

De arra gondolok,mikor összejöttök egy csajjal nem rögtön az együtt alvás,meg a szex jár az agyatokban,hanem az h minél több időt együtt töltsetek!

És nem az első randin akarja megcsókolni a lányt,hanem mikor tényleg romantikus a helyzet!(félre értés ne essék,ha ti az első randin már csókolóztok,nincs vele baj,csak kérdezem!)

Megköszönném ha kort is írnátok!Privátot viszont ne küldjetek!

2019. aug. 27. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel komolyabban éreztem az elejétől fogva nem siettem. De akivel úgy voltunk, hogy csak gyors kaland lessz akkor nem volt min tökölni..

Ez egyébként is individuális mindenkinek, hogy mennyire nagy a szexuális vonzereje és mi fér bele a keretbe.

Visszont tény, hogy nem mindenkinél válik be ugyan az a módszer és a sorrend !

2019. aug. 29. 20:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Természetesen vannak.

Én egy 19 éves srác vagyok, kapcsolatom még nem volt, sőt, randim sem, de vannak elképzeléseim, amiket lassan egyre konkrétabban meg tudok magamnak fogalmazni.

A legfontosabb számomra talán a kölcsönösség: ne csak az legyen, hogy én pl ide-oda viszem, meghívom, segítek neki (pl tanulásban), legyen ez egyfajta adok-kapok. Nyilván ha pl beteg, nem fogok "elvárni" fizikai együttlétet, de akkor ha pl éppen a hobbimmal foglalkozom, ne állandóan "jaaj mert nem is szeretsz" kártyát húzza elő.

Itt jön a következő: legyen kis távolság, a viszonyunktól függetlenül legyünk független emberek. Ennek a függetlenségnek a hiánya ismerkedéskor (vagy túlzott ráakaszkodás a másikra) jön elő: még alig ismer, de állandóan csetel, rádír, felhív stb, ami kezdetben jó érzés lehet, de később zavaró.

Itt képbe jön az együttalvás. Én nem feltétlenül fogom majd erőltetni: amúgy is szerencsejáték, hogy mikor hogy alszom, ha nem tudok aludni, akkor akár egész éjszaka virrasztok, meg forgolódom. Szerintem ezt senki sem akarja.

Akkor itt jön a szexuális témakör: igen, vágyom rá, kívánom, heteró vagyok, de attól egyelőre kicsit félek és tartok, hogy egy ágyban aludjak valakivel. Biztos önző vagyok... ahogy a gyakoris népek mondanák.

A szex... Próbálnék (magam módján) vonzó lenni, szépen lassan afelé terelgetni, mindkettőnkben felébreszteni a vágyat... oké, szóval nem siettetném.

De cölibátust sem fogadtam, ha nagyon nem illünk egymáshoz ilyen téren, jobb korábban kiugrani. Persze akkor meg lehet mondani, h én nem tudtam felébreszteni a nőben a vágyat, fujj milyen rossz pasi vagyok. Ja.

Nyilvánosan én nem markolásznám az idomait. Persze egészséges fiúként biztos néha odacsusszanna a kezem, de alapból nem akarok ezzel senkit kínos helyzetbe hozni. Ez véleményem szerint egy normális lánynak elég gáz, szerintem kicsit megalázó is. Főleg a kapcsolat elején... Persze biztos van olyan, akit ez izgat fel, de inkább nem csinálom és esetleg izgató lenne számára, minthogy össze-vissza fogdosom és rosszulérzi magát emiatt...

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

19F

2019. aug. 30. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!