Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van köztetek olyan, aki nem a szexre meg, meg arra h fogdossa a barátnőjét?

Figyelt kérdés

A válaszokat őszintén kérem!Tudom h kevés olyan ember van,akinek a szex,nem mérvadó!

De arra gondolok,mikor összejöttök egy csajjal nem rögtön az együtt alvás,meg a szex jár az agyatokban,hanem az h minél több időt együtt töltsetek!

És nem az első randin akarja megcsókolni a lányt,hanem mikor tényleg romantikus a helyzet!(félre értés ne essék,ha ti az első randin már csókolóztok,nincs vele baj,csak kérdezem!)

Megköszönném ha kort is írnátok!Privátot viszont ne küldjetek!

2019. aug. 27. 08:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*a fogdosást nyilvános helyekre is értem
2019. aug. 27. 08:41
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

A barátom ilyen 🙂

Kb a 3. Randin volt csók, mert ugyan lett volna egy elég romantikus pillanat a 2.-on, de látta, hogy felek és inkább nem tette meg 🙂

Ő képes volt fel évet várni, mielőtt lefekudtunk, pedig már 17 éves voltam, ő meg 18 (de akkor még én természetesen szuz voltam, ezért kicsit tartottam az egesztol és ezt megértette)

Mondjuk az igaz, hogy néha nyilvános helyen is lecsúszik a keze a fenekemre, de nem belemarkol vagy ilyenek (ami azért szerintem már mindenképp olyan dolog, hogy nyilvánosan nem kellene), csak max rarakja a kezet, de az elején nem volt ilyen

Már 2 éve együtt vagyunk

19/L

2019. aug. 27. 08:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Örülök 1-es!☺És jó olvasni hogy még vannak ilyen sracok!
2019. aug. 27. 08:48
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Van, szeretem megismerni a másikat mielőtt elkötelezem magam. De a lányok is türelmetlenek, vagy az első randi után szerintük már együtt vagyunk, vagy nem jelentkeznek többé.
2019. aug. 27. 08:50
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Úristen,manapság még vannak randik?

Az ismerőseim 90%-a úgy jött össze a "párjukkal",hogy Appokon keresztül kérdezték meg.

És internetes kapcsolatban élnek.

Na mindegy.

Lényeg a lényeg.

Nyilván minden fiúnak van egy olyan éne,amelynek a szex áll a főszerepben.

Csak vannak az olyanok,akik ezt nagyon nagyon kimutatják az emberek felé.

Manapság ritka kincs az olyan fiú,aki nem erre megy.

Tisztelet a kivételnek,akinek nem inge,ne vegye magára stb.

2019. aug. 27. 09:22
 6/12 anonim ***** válasza:
13%

Én elsőre a testiségre gondolok, hiszen ha meglátok valakit, egyből a külsőjét látom. Nem gondolhatok másra, hisz egyáltalán nem ismerem. A teste (+arca) fog meg, azért megyek oda hozzá.

Mindig az első randin már volt csók, kivéve amikor azon sem, és nem is volt második találkozás.

Az utcán is szoktam fogdosni mindenét, simogatni, markolászni, csapkodni a seggét. Ennek mértéke függ azért pár dologtól. Egy buliban jóval durvább, mint fényes nappal az utcán, de nappal is simán megcsapkodom. Ez mindegyik nőmre igaz (volt).

27/F

2019. aug. 27. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Az egyetlen dolog amit eloszor megszeretnek megkapni az az hogy erezzem szeret, bizik bennem. Minden masrol eleg csak tudnom hogy majd egyszer megkapom.

Felre ertes ne essek nem vagyok alszent, sem impotens nem arrol van szo hogy nem igenylem az fent emlitett finomsagokat, mert szerintem az is a szeretetkifejezesenek resze. Nem azt jelenti hogy ha sokaig varat nem fog fejre allitani a kangorcs.

Csak en ehez mindig is ugy alltam hozza hogy, egy dolognak nem akkor jon el az ideje amikor en megkivanom. Plusz van egy olyan dolog, ami lehet nyalas. De ha a lany szemeben ott van az a plusz kis csillogas amikor boldog. Az olelesnel ott van az a kimondatlan plusz, az a nema hala amit nem tudok jol szavakba irni. Akkor ott van egy affele erzelmi kielegules szamomra. Amivel ugy feltoltodok, latom hogy van ertleme es mar en is igy akarom.

24/F

2019. aug. 27. 10:33
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Hi! Nekem nem a külső a leg fontosabb, sőt azok a modell szerű lányok kilógó mellel inkább hátrány.. Engem az érdekel hogy őszintén szeressen már valaki, álljon ki mellettem ha kell vigasztaljon meg és érezzem hogy velem van, és fordítva, 100%hűséggel jóba rosszba. Persze nem vagyok szent, ember vagyok és hiába nem a szexre megyek, de egy kapcsolat része, és nekem szinte naponta lenne is rá igényem, összebújni már valakivel, együtt aludni, és csinálni olyan dolgokat is. Nem azt várom el hogy állva 69 meg ilyen durvaságok ami mostanság megy itt a GYK-n :D Első sorba szeretet elfogadás, ha ez megvan és kiismerem egy kicsit annyira hogy tudjam nem csal meg, akkor akár jó hamar együtt alvásba már benne lennék például. Csak hát ne hidjétek hogy csak a fiukkal van baj, persze velünk is sok, de én speciál nem látok egy lányt se aki elfogadná hogy nekem kicsit nehéz a bizalom, kisajátító szerű vagyok és féltékeny... Ezen bukik meg mindig a beszélgetés mert 1-2 dolog nem jó akkor már inkább hagyjuk, aki el is fogadna nem hogy itt élni, még csak nem is járt budapesten szóval találkozni sem tudnék vele..

És muszáj hozzá tennem, még ezen az oldalon is 15 éves lányok keresnek szexkapcsolatot, és akivel én hateltem legutóbb ő fix hogy nem valami kamu troll volt! Szóval azt hiszem mindent elmondtam..

18F

2019. aug. 27. 14:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem konkrétan én, viszont egy haverom pont ilyen!

Nagyon jófej tag amúgy...Jelenleg épp egy kolostorban tevékenykedik!

2019. aug. 27. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:
57%

Szia.

Igen van ilyen, én szeretem megismerni a lányt mielőtt összejönnénk.

A randik szerintem nagyon izgalmassá tudják tenni ezt.

2019. aug. 28. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!