Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, hogya nem tetszik a barátnőtök öltözködési stílusa? Szakítabátok emiatt?
12-es ez igaz.. Viszont szerintem a külső alapján hülyeség arról beszélni hogy szerethet e valakit vagy nem.. igazából ha valaki elfogadna engem ahogy vagyok, és hát a mai világba én nem vagyok az a jó macsó fiu aki mindenkinek kell, akkor én talán megbékélnék azzal ha kihívóan öltözik, ha bizonyítja hogy hűséges is.. Bár igaz nem tetszene, és a haspólótól egyenesen irtózok, ne nézegessék már a barátnőmet ennyire.. De attól még szeretet az szeretet, aki ilyen miatt eldob valakit, hát igy járt..
18f
A kicsit elvont alter stlús tolerálható. De ha nem tetszik akkor nem kezdek vele,mert
gyből konfrontálodnánk. Ha menet közben változik akkor viszon normális esetben figyelembe veszi,hogy nekem ez annyira nem ok így elfagadható határon belül tartja.
Emiatt kicsit oka fohgyott a kérdés.
Olyat viszont eltudok képzelni és részem is volt benne,hogy a hidegidő beszönöntével olyan kabátokat kezdett hordani amitől rosszúl voltam. Divatja multm,ormotlan,ronda színű,meleg de igazából nem praktikus,stb.
Na ott volt egy beszélgetésünk aztán egy vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!