Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, hogya nem tetszik a barátnőtök öltözködési stílusa? Szakítabátok emiatt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy intelligens meg szép a lány és amúgy tetszik is, csak nektek nem jön be a stílusa. Amúgy igényes lenne, meg kultúrát és nem ápolatlan, csak nektek nem tetszik ahogy öltözik. Ez kizáró ok?2019. aug. 25. 10:55
1/15 anonim válasza:
Ha túl feltűnő, elvont, akkor igen. Pl. K__vas vagy trottyos gatya, vagy vámpíros.
2/15 anonim válasza:
Nem zavarna, ha az normális és nem például szakadt rongyok.
3/15 anonim válasza:
Ha zavarna, akkor eleve nem lett volna a barátnöm, mert gondolom, korábban is ugyanúgy öltözködött. Ha ez nekem nem tetszik, akkor nem is kezdek vele.
4/15 anonim válasza:
Hogyne zavarná Őket, velem mindenki iez miatt szakított, csak megy a kétszínűség sokaknál...
6/15 anonim válasza:
Ha zavarna alapból össze se jönnék vele.
7/15 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy akkor bárhogyan elfogadod azt akibe szerelmes vagy, jelentsen ez öltözködést, frizurát vagy bármit.
8/15 anonim válasza:
Ami nekem számít hogy elfogadjon hűséges legyen szeressen ne bulizzon meg ilyenek, tehát ne illeszkedjen be a sok birka közé. Viszont ha tegyük fel haspólót hord és mindenkinek olyanba mutogatja magát, akkor asszem' megfontolnám hogy ennyi volt, ha miattam se venne fel egy normális ruhát
18F
9/15 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy kicsit alternatív, elvont stílusa van, nem pedig arra, hogy ri**ncos.
2019. aug. 25. 15:23
10/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, akkor tudnál küldeni mondjuk a netről egy képet? mert ha nem ribis és takarja magát nincs kint a hasa/válla stb, akkor igazából nekem 8. Nekem külsőre az arc a lényeg, fogadjon szeressen, cserébe soha nem engedném el :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!