Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megoldani?
Figyelt kérdés
Hianyzik Harley Quinn.Konkreten magam se tudom,hogy szerelmes vagyok-e bele, de nagyon rosszul erzem magam miatta, par napja elkezdtem iranta erdeklodni,megneztem az Ongyilkos osztagot is, es annyira hianyzik,hogy elmondani sem tudom,tudatos almodas formajaban probaltam megoldani, de nem jon ossze,nem szeretnek tole semmit, csak megolelni, mert hianyzik...2019. aug. 21. 15:15
1/10 A kérdező kommentje:
Esetleges dolgok amik miatt egy karaktert hianyolo, nincsenek barataim, sokat piszkaltak regen, soha nem volt baratnom..
2019. aug. 21. 15:19
2/10 anonim válasza:
Próbálkozz olyan cosplayes lányokkal. Akkor még erről a furcsa szokásodról sem kellene teljesen megszabadulnod.
Szerintem ez normális is egy adott szintig...
Na, de ha maga a személyisége fogott meg... az nem túl jó.
Sok sikert kívánok neked! ;)
3/10 anonim válasza:
Ajjaj.. :D hát, szerintem bízz benne, hogy találni fogsz majd élőben is egy hasonló lányt. Sok sikert!
4/10 A kérdező kommentje:
Egyszeruen megfogott a szemelyisege is, meg szep is.
2019. aug. 21. 15:41
5/10 A kérdező kommentje:
Ja es most erzek eloszor ilyet
2019. aug. 21. 15:41
7/10 A kérdező kommentje:
Miért érdekel?
2019. aug. 21. 17:32
8/10 A kérdező kommentje:
Egyik baratomnak is mondtam, hogy mivan,es volt egy otlete, hogy nezzem meg a filmet magas felbontason es koncentraljak jobban Harley Quinnre, es bevalt, azota nem hianyzik.
2019. aug. 21. 20:16
10/10 A kérdező kommentje:
Valóban kellene pszichológus? Amúgy még mindig lehangolt vagyok emiatt, csak néha érzem úgy, hogy vége...
2019. aug. 24. 15:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!