Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vattacukor14 kérdése:
Volt már olyan érzésetek hogy kell mellétek egy olyan ember aki “úgy” szeret?
Figyelt kérdés
mostanában ritka szarul vagyok. bejön egy srác de van barátnője és én olyan furan erzem magam. a gyomromban ilyen fura érzés van, bem tudok enni, este random elkezdek sirni, nem tudom mi van velem de mióta megpillantottam a srácot és megtudtam h van barátnője azóta ez van2019. aug. 20. 22:34
1/6 anonim válasza:
szerintem az emberek többségére időnként rájön ez az érzés
Mármint az ember vágyik a közelségre a szerelemre az intimitásra
És ha szingli vagy és nincs senkid az egyébként nagyon sok esetben tök jó dolog
Mármint én legalábbis nagyon elvagyok így
De időnként nekem is rossz és magányosnak érzem magam
Szóval úgy gondolom hogy az normális hogy így érzel
Viszont megkell tanulnod a dolgokat elfogadni és elengedni
És kérlek egyél normálisan
2/6 anonim válasza:
Volt.
De te nem pár napja jöttél össze barátnőd exével?
3/6 anonim válasza:
Időszakonként előfordul, jelenleg is ilyen helyzetben vagyok. De ez van, vagy rinyálok, vagy teszek ellene sokszor sikertelenül. :)))
4/6 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak: a squadbol csak nekem van gyakorim és ezért az enyemet hasznaljak mert nem esik jol csinalni nekik en meg kedves vagyok
2019. aug. 21. 06:14
5/6 anonim válasza:
Addig jó amig ez nem ok nelkul van
6/6 anonim válasza:
jah mert baromira nehéz regisztrálni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!